Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Viorel Mocanu: "Aş dori să continui la Energia Rovinari"

Ioana Ardereanu, Foto: Andor Marton

Ioana Ardereanu, Foto: Andor Marton
14.06.2011

Aflat la prima sa experienţă în lotul formaţiei gorjene, unul dintre veteranii primei scene baschetbalistice, Viorel Mocanu a vorbit pentru site-ul TotalBaschet atât despre ce a însemnat primul an petrecut alături de Energia Rovinari, cât şi despre viitorul său, din care nu exclude posibilitatea unei reîntoarceri la gruparea nou-promovată, Dinamo Bucureşti.

Ce a însemnat pentru tine primul sezon petrecut la Energia Rovinari?

Chiar dacă am terminat pe locul 10 cred că a fost un sezon bun. Evident că şi eu, ca toţi colegii mei, mi-aş fi dorit calificarea în play-off, dar per ansamblu cred că am reuşit câteva rezultate bune.

Fostul tău coechipier de la Dinamo, Claudiu Fometescu a mărturisit că nu a exclus posibilitatea reîntoarcerii la gruparea bucureşteană. Acum că echipa a promovat în Divizia A, te-ai mai întoarce să mai evoluezi pentru această formaţie?

Faptul că am jucat la Dinamo înainte să ajung la Energia nu înseamnă automat că trebuie să mă reîntorc. Am învăţat că ''niciodată să nu spui niciodată'', dar îmi este greu să cred că managementul acelui club se va schimba.

Deşi aflat în discuţii şi cu alte echipe, acesta şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la gruparea gorjană dată fiind componenţa unitară a echipei. 

În caz contrar, ai dori să continui alături de cei de la Energia?

Aştept oferta concretă a clubului în ceea ce mă priveşte. Aş dori să continui la Energia în primul rând pentru că aici s-a format cu adevărat o echipa, dar ultimul cuvânt îl are conducerea clubului. Ca în fiecare an am însă discuţii şi cu alte echipe.

Preşedintele Marius Vlaicu a afirmat în presa gorjană că doreşte continuitate şi tocmai de aceea a contactat majoritatea jucătorilor care i-au raspuns afirmativ ofertei pentru sezonul următor, printre care şi tu. Este adevărat?

Domnul Vlaicu a discutat şi cu mine despre intenţiile clubului în ceea ce mă priveşte, dar după cum am spus, aştept oferta concretă pentru că de la a-ţi exprima intenţia de principiu şi până la contractul scris, e cale lungă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!