Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Viorel Mocanu: ”Sper să ne țină <<balamalele>> și mâine”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
19.04.2012

Viorel Mocanu și-a sărbătorit aniversarea de 35 de ani cu o victorie categorică în fața medieșenilor. Acesta, deși a fost eleiminat cu 5 greșeli personale, a avut un aport însemnat atât în apărare cât și în atac, înscriind 7 puncte la care a adăugat 3 pase decisive și 2 recuperări.

Despre reușita din această seară, acesta a declarat că s-a bazat în principal pe blocajele defensive făcute de echipă. Privind confruntarea de mâine, care se anunță una aprigă, căpitanul formației gorjene este optimist, afirmând că speră ” să ne țină ”balamalele” și mâine”

A fost victoria obținută un cadoul de ziua ta?

A fost în primul rând o victorie pentru public. Am încercat să le mai oferim suporterilor noștri încă o seară în această sală. A fost o luptă fizică, dar cred că s-a câștigat cu sufletul. Sper să ne țină ”balamalele” și mâine. Astăzi a funcționat foarte bine blocajul defensiv. Sper să meargă și mâine și să îi oprim la recuperările ofensive. 

Este evident că Mediaș este echipa favorită, dar am muncit mult în ultimele zile și suntem fericiți că am demonstrat că nu am aterziat ca meteoritul pe locul opt. A fost un cadou de ziua mea și asta mă bucură și mai mult. 

La ce vă așteptați în meciul de mâine?

Nu a fost important că e ziua mea, așa că am fost superstițios și am ales să nu se facă tam-tam și să ne concentrăm la meci. Îmi doresc să câștigăm și mâine! Vom încerca să obținem încă o victiorie și nu cred că este cineva în echipă care să nu își dorească să câștigăm și să nu lupte pentru acest lucru."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!