Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Căruțașu: “Mergem la Pitești să câștigăm pentru a ne recupera punctele pierdute acasă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.12.2012

CSM București se va deplasa la Pitești pentru partida contra celor de la BCM U Pitești, într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Bucureștenii vin după o înfrângere suferită pe teren propriu contra liderului CSM Oradea cu scorul de 61-75. Înaintea meciului cu Oradea, CSM-ul a obținut o victorie foarte importantă pe terenul celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul de 92-87, la capătul unui joc care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și desemna câștigătoarea.

Total Baschet a luat legătura cu Virgil Căruțașu, jucătorul bucureștenilor, cel care ne-a declarat faptul că speră ca piteștenii să fie obosiți după meciurile din Cupele Europene.

Meciul de la Cluj a fost foarte bine pregătit de noi iar acest lucru cred că s-a văzut la finalul acestuia. Aveam nevoie de o victorie după înfrângerea de acasă cu Energia Rovinari. Din păcate am pierdut contra celor de la Oradea. Ei au început foarte bine meciul, ne-au încurcat cu apărarea lor foarte agresivă și au știut să gestioneze avantajul luat în primul sfert până la finalul meciului.

Următorul meci este cel de la Pitești. Mergem acolo să câștigăm pentru a ne recupera punctele pierdute acasă cu Oradea. Eu cred că meciurile disputate de ei în Cupele Europene le vor fi benefice și vor dovedi acest lucru în jocurile ce urmează. Sper să fie și obosiți, iar noi să mergem acolo cu altă atitudine pentru a câștiga. 

BCM U Pitești va primi vizita celor de la CSM București, sâmbătă cu începere de la ora 16:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!