Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Căruțașu: "Ne dorim extrem de tare un trofeu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.02.2012

Gazdele Final Four-ului Cupei României, care va debuta azi la Arena de Baschet din Bucureşti, vor da piept cu BCM U Piteşti, într-un meci programat să înceapă la orele 19:30. Partida va fi transmisă în direct de către Digi Sport 2.

Într-o declaraţie acordată site-ului FRB, Virgil Căruţaşu afirmă că toate echipele s-au calificat pe merit în Final Four, iar şansele sunt egale. Referitor la obiectiv pivotul bucureştenilor declară că îşi doreşte foarte mult trofeul pus în joc.

Toate echipele s-au calificat pe merit în Final Four. Timișoara a avut un parcurs mai greu pentru că a întâlnit BC Mureș și CSU Ploiești. Cred că toate echipele au șanse egale și sunt convins că toți jucătorii v-au declarat același lucru. Nu putem spune că vom avea o semifinală mai ușoara. Nu-i desconsiderăm deloc pe cei de la Pitești, dar ne dorim extrem de tare un trofeu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!