Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu a petrecut o oră şi 40 de minute în Tribuna Virtuală!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.03.2012

Joi seară, Virgil Stănescu a fost invitatul site-ului Total Baschet din Tribuna Virtuală. Datorită numărului foarte mare de întrebări sosite din partea fanilor, căpitanul formaţiei BC Mureş Târgu Mureş a dorit să rămână mai mult timp alături de cititorii site-ului nostru, petrecând în total o oră şi 40 de minute pe chat-ul site-ului. Cât un meci de baschet!
Săptămâna viitoare vom avea parte de un alt invitat!

Pentru a vizualiza tot ce s-a vorbit pe chat trebuie să accesaţi această pagină.

Dintre mulţimea de întrebări şi răspunsuri am selectat o parte pe care le vom publica în cele ce urmează:

Guest: Salut,Virgil! Te-ai vedea vreodata evoluan in tricoul Asesoftului? :)
Virgil:
Este cam tarziu pentru asta:).

-----------

Neo: Te-ar tenta sefia FRB? Daca da ce ar fi primul lucru pe care ai schimba?
Virgil: :)) Toate la momentul potrivit, dar daca as fi maine Presedinte, as dezvolta produsul baschet intr-o directie comerciala! As crea un plan pe termen lung

-----------

dimi rasty: virgil ai un anume ritual inainte de meci fara de care nu poti da randament?
Virgil: SALUT DIMI! Nu, nu sunt genul superstitios. Singurul lucru pe care il fac inaintea meciului este sa stau pe banca si sa ma gandesc la ce am de facut!

-----------

Adi: Salut. Crezi ça nationala Romaniei ar trebui sa fie formata din cei mai buni jucatori ai momentului, INDIFERENT de varsta, sau sa fie sub forma de "proiect" permanent de viitor?
Virgil: Este o intrebare foarte buna si foarte dificila! Cred ca la nationala s-a gresit cu schimbul de generatii! Nu ca nu ar fi trebuit sa fie facut, ci modul! Acum, nu stiu daca mai exista marsarier!:)

-----------

Cristi Iovan: Care a fost cel mai mare salariu pe care l-ai avut in calitate de jucator profesionist (ca sa stim la ce putem spera daca suntem talentati, harnici si poate putin norocosi ca si tine)?
Virgil: Exista un motiv pentru care nu am ascuns niciodata acest lucru. Ma gandesc ca ar trebui sa stie toata lumea ca se poate si fara sa dai cu sutul la poarta! 550.000$

-----------

Vic: Sunt curios ai mai vrea sa evoluezi la echipa nationala sau este de acord cu decizia federatiei?
Virgil: Eu nu stiu sigur daca mai vreau sa continui dupa anul asta! Este o decizie grea si foarte complexa!

-----------

Ligia: Spuneai ca iti doresti un titlu, chiar daca mai e drum lung, pe cine vezi ca a doua finalista si cu cine ti-ai dori sa joci finala?
Virgil: Medias!

-----------

diana: Te vezi in postura de antrenor dupa retragerea din baschet?
Virgil: Nu, nu am rabdarea necesara, plus ca imi place mult prea mult managementul si marketingul sportiv!

-----------

StanescuFAN: O intrebare mai carcotasa ! Iti aduci aminte de cel mai mare capac primit in cariera ta profesionista ?
Virgil:  Nu stiu daca cel mai mare, dar cel care m-a durut cel mai mult, a fost cand am venit din state sa joc pt VEGA Soced si am jucat cu Sibiul! Am dat 2p :)) Si am primit un capac pe un dunk

-----------

horia: Vrei sa devii un al doilea Mircea Cristescu? Un manager de club?
Virgil: Un al doilea Mircea Cristescu??:))))) chiar??? da, as vrea sa conduce un club

-----------

mira: Am aflat că stii să găteşti. Ce ştii să faci?! :)
Virgil: aaaa.....aaaaaa.....aaaammmm....omleta...aaaa......aaaaa....paine prajita, si in rest sa pun bucatarul sa faca meniul!:)

-----------

Vic: Ai spus in post-urile anterioare ca in cazul in care ai fi presedintele FRB ai incerca sa dezvolti produsul baschet intr-o directie comerciala,avand in vedere greseala (imensa din punctul meu de vedere) care s-a facut cu echipa nationala ,ai lua in considerare o schimbare radicala in aceasta privinta?
Virgil: Da, as aborda nationala mult mai profesionist! Este pacat sa trimiti jucatori tineri sa primeasca batai de la echipe mari la 40+ si sa le explici ca au jucat bine!

-----------

Adi Cojocaru: Ai dat vreodata la inceput de cariera, tu, parintii sau cineva apropiat tie... spaga sau ceva de genul ca sa joci sau sa prinzi un loc intr-o echipa?
Virgil: :)) NU! dar am avut sansa!

-----------

Grigore: Iti vei indruma copii sa joace baschet de performanta? Sau spre o cariera intr-o disciplina sportiva?
Virgil: DA, sunt un om implinit datorita sportului, dar va fi alegerea lor! Daca Remi va avea 2.10m si va vrea sa faca vioara....ce sa fac?!:)

-----------

mihaela: Cum vezi sezonul urmator fara un jucator roman in permanenta pe teren ?
Virgil: Wow, asta este o intrebare f grea, pt ca eu nu il vad!!!! Eu sustin nevoia unui jucator roman pe teren!

Cristina Care crezi ca sunt sansele ploiestenilor de la CSU Asesoft sa castige campionatul, avand in vedere parcursul acestei echipe din sezonul curent ?
Virgil: Asesoftul va fi tot timpul un factor! Fiti siguri ca nu si-au spus ultimul cuvant!

-----------

andrei marin: Virgil,sper sa ajunga intrebarea la tine..Ce parere ai despre proiectul celor de la POLITEHNICA IASI de a creste juniori?cat de mult pot invata ei din aceste meciuri de divizia A ?Multumesc mult
Virgil: Foarte putin. Dupa parerea mea este o greseala!!! Ce experienta sa prinda si ce caracter de invingator sa-si construiasca atata timp cat merg la taiere in fiecare etapa! mare greseala!

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    happy birthday Remi!
    Si pentru ca azi e ziua de nastere a baietelului lui Virgil Stanescu, Remi, sa-i uram 'la multi ani' sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-si bucure parintii si familia!

    cu 12 ani în urmă (02.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!