Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu : „Acum ne vom concentra să câştigăm trofeul”

Oana Lață

Oana Lață
16.02.2011

CSA Steaua Turabo s-a impus cu o diferenţă de 33 de puncte în faţă celor de la BC Timişoara. Principalul marcator al echipei steliste, Virgil Stănescu, declară pentru totalbaschet.ro care vor fi următorii paşi ai echipei sale.

Mă bucur că a fost un meci bun din partea noastră. Totuşi nu cred că scorul face diferenţa dintre cele două echipe. Consider că Timişoara este o echipă foarte bună, cu un lot valoros. Mă bucură faptul că am abordat meciul de la bun început cu seriozitate şi cu o dorinţă pe care cei de la Timişoara nu au putut să o egaleze.  Este o treaptă importantă această victorie, mai ales că venim după o înfrângere suferită la Mediaş. Acum ne vom concentra să câştigăm trofeul. Rezultatul din această seară a contat atât pentru intrarea în Final-Four cât şi pentru faptul că într-o săptămână  jumătate ne întâlnim din nou cu Timişoara. Asta nu înseamnă că vom subestima aceasta echipă, doar pentru faptul că am câştigat la aşa o diferenţă. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    frumos joaca STEAUA!
    frumoasa echipa are STEAUA si e si buna, mi-ar placea sa castige macar 1 trofeu in anul asta competitional 2010-2011! felicitari stelistilor pt dubla cu timisoarra!

    cu 13 ani în urmă (17.02.2011) Raspunde
  • protv :

    STEAUA
    intr-adevar echipa frumoasa ,jucatori buni si de caracter poate castiga cupa si o clasare in primele 4 in campionat .....o mare problema BANII ,cam cate meciuri mai pot juca fara sa-si aminteasca ca nu sunt platiti de 2-3 luni......asa ca managerii echipelor care anunta bugete de 600.00-800.000 sau chiar ????1 milion de euro sunt .....cum sunt ......cu bugete pe hartie ......dar asta E .......minciuni ,minciuni ,...pacat ,pacat pt. numele STEAUA -in baschet ma refer- si palmaresul ei

    cu 13 ani în urmă (17.02.2011) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    Steaua
    Unul dintre cele mai bune lucruri la aceasta echipa este valoarea romanilor! In sfertul 4 Steaua juca cu 5 romani pe teren! O performanta frumoasa a Stelei felicitari! Si Stanescu a revenit la jocul lui normal chiar daca este accidentat momentan!

    cu 13 ani în urmă (17.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!