Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Am făcut greşeli mari în apărare, iar adversarul ne-a pedepsit"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.03.2012


Foto: Jeff Warder

Seria pozitivă a mureşenilor, de 6 succese consecutive, a fost întreruptă de către CSU Ploieşti. Prahovenii s-au impus în junglă cu scorul de 93-79, într-un controlat în mare parte de ploieşteni. Jocul a făcut parte din etapa cu numărul 28 a Diviziei A masculine de baschet, iar prahovenii au ajuns la 11 victorii consecutive.

Total Baschet a luat legătura cu Virgil Stănescu care ne-a declarat că s-au efectuat mai multe greşeli în defensivă, iar adversarul a profitat de acest lucru.

Am făcut greşeli mari în apărare, iar ei ne-au pedepsit. Au aruncat bine de la distanţă, au jucat foarte bine, au prestat un baschet de calitate. Nu zic că noi nu am jucat însă am greşit pe alocuri şi ne-au pedepsit. Nu putem spune că au avut noroc. Sunt jucătorii buni şi de ce să le luăm creditul pe care îl merită ? Nouă nu ne-au intrat foarte multe, deşi am jucat acasă, dar asta este.

Întrebat dacă crede că CSU mai poate fi oprită în acest sezon regulat, Virgil a răspuns următoarele:

Joacă foarte bine, şi-au găsit ritmul şi va fi foarte greu pentru celelalte echipe însă nu imposibil.

Căpitanul mureşenilor a terminat jocul cu 12 puncte şi 4 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!