Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: “Atmosfera este foarte bună, jucătorii sunt motivați zi de zi”

Marius Petri

Marius Petri
18.01.2014

Steaua CSM Eximbank pornește în anul 2014 din postura de favorită pe terenul celor de la BC Timba, statut conferit de victoria din meciul tur și de performanțele modeste ale bănățenilor din prima parte a campionatului, pe care au încheiat-o cu o singură victorie. Partida se va disputa în această seară începând cu ora 18:00 și nu va fi televizată.

Înaintea meciului ce se va desfășura în sala “Constantin  Jude”, cel mai important baschetbalist din tabăra Stelei, Virgil Stănescu, a acceptat să acorde câteva declarații pentru TotalBaschet, exprimându-și opinia vis-à-vis de duelul cu timișorenii:

“Sper ca partida din această seară să ne ajute să ne mai punem la punct cu strategia noului antrenor. Va fi pe cât de greu ne propunem să fie, pentru că rezultatul nu ne va pune presiune, ci felul în care vom juca.”

Totodată, căpitanul bucureștenilor se declară încrezător în urma pregătirii din pauza de iarnă și este mulțumit de atmosfera din vestiar:

A fost un volum foarte mare de informație atât în apărare, cât și în atac, pe care trebuie să le asimilăm în timp relativ scurt. Cred că am reușit, însă acest lucru se va vedea în desfășurarea meciurilor. Atmosfera în lot este foarte bună, jucătorii sunt motivați zi de zi!”

În ceea ce privește transferurile efectuate de Steaua, Stănescu afirmă că nu și-a putut forma încă o opinie clară despre Mills și Mangano, dar a remarcat valoarea celor doi americani:

În puținul timp pe care l-am avut la dispoziție să îi vedem, suntem multumiți. Încă au mult de muncit pentru a-și intra în forma necesară, însă se vede potențialul.”

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!