Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu, după turneul de la Cluj: „Mai este mult până să ajungem la nivelul dorit”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.09.2015

După încheierea turneului de la Cluj, câștigat de Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, președintele roș-albaștrilor, a vorbit despre jocul echipei sale.

„Se vede diferența în pregătirea fizică și tactică a jucătorilor de la meci la meci. Pe lângă acest aspect, am văzut la City Cup o echipă care s-a bătut și a arătat o atitudine pe care o așteptam de la ei în momentele importante ale jocului. Mai este mult până să ajungem la nivelul dorit, dar acest turneu ne-a arătat că suntem pe drumul correct. Simțim în continuare absența lui Pane (n.r.- Pankracije Barac) și în curând mai vrem să aducem un pivot. Însă jucătorii aduși au format deja, pe lângă nucleul de anul trecut, o echipă în care se vede potențialul mare pe care îl are acest grup”, a declarat Virgil Stănescu, citat de site-ul oficial al bucureștenilor.

Pentru Steaua CSM EximBank urmează turneul memorial „George Ziguli”, care se desfășoară la Pitești între 16 și 17 septembrie, unde mai participă echipa gazdă, BCM U Pitești, Lukoil Academic Sofia (Bulgaria) și CSU Sibiu.

Primul meci oficial al Stelei va avea loc Caiova, în primul tur al Cupei României.

*Foto: Steaua Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    dl.Virgil Stanescu
    Fiti va rog mai explicit, ce inseamna "mai este mult pana ajungem la nivelul dorit" pentru dumneavoastra? Sa intelegem ca szjiarto e doar primul dintre cei care ne vor arata degetul mijlociu,urmeaza si altii? {pentru cei care nu au fost la turneu...specimenul mai sus amintit a salutat publicul clujean cu degetul mijlociu in timpul jocului pe care echipa sa il disputa cu Energia in cursul zilei de vineri, drept pentru care a fost taxat de publicul clujean in timpul partidei disputate sambata)

    cu 8 ani în urmă (14.09.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    specimen
    specimenul de care vb."trt" este bine cunoscut si la Oradea; de aceea publicul il "adora" atat de mult....zero atat ca jucator cat si caracter!

    cu 8 ani în urmă (14.09.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Szijarto
    Scoala ploiesteana...ce mai? Mitic ungur.

    cu 8 ani în urmă (14.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!