Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Echipa noastră nu e afectată de situaţia clubului de fotbal”

Andrei Militaru

Andrei Militaru
09.12.2014

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis săptămâna trecută, definitiv şi irevocabil, că echipa de fotbal va pierde marca Steaua Bucureşti în urma finalizării procesului pe care Clubul Sportiv al Armatei l-a câştigat împotriva formaţiei patronate de Gigi Becali. În urma acestei hotărâri, echipa de fotbal a pierdut sigla, denumirea şi culorile oficiale.

Această situaţie care a făcut mare vâlvă în România nu a afectat, însă, şi celelalte structuri sportive ale CSA Steaua. De pildă, formaţia de baschet Steaua CSM Eximbank nu are de suferit de pe urma deciziei instanţei supreme, potrivit preşedintelui Virgil Stănescu.

Steaua nu este afectată în niciun fel de acest caz. Noi suntem parte din Clubul Sportiv al Armatei. Noi avem pe echipament însemnele Clubului Sportiv Steaua, care sunt diferite de cele ale clubului de fotbal. De asemenea, sigla este alta decât cea a echipei de fotbal. Nu avem nicio legătură cu această situaţie, denumirea echipei rămâne în continuare Steaua CSM Eximbank”, a spus pentru totalbaschet.ro oficialul stelist.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!