Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Jucăm mult mai bine împreună şi începem să legăm relaţiile de joc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.12.2011


Stănescu a încheiat partida cu 11 puncte şi 4 recuperări

BC Mureş Târgu Mureş a spart gheaţa, duminică seară, chiar pe terenul vicecampioanei reuşind să învingă pentru prima oară în istoria confruntărilor directe pe CSU Ploieşti, scor 77-73. A fost un meci foarte echilibrat, cu greşeli de ambele părţi, însă în final echipa mai echilibrată a triumfat.

Total Baschet a vorbit cu căpitanul formaţiei învingătoare care ne-a declarat că victoria cu CSU Ploieşti valorează dublu deoarece a fost înregistrată în deplasare. Virgil Stănescu este de părere că schimbarea antrenorului este una benefică, iar acest lucru se vede în jocul prestat de gruparea mureşeană.

Cum te simţi după o victorie foarte importantă în deplasarea cu CSU Ploieşti ? 

Mă simt foarte bine, este o victorie mare la Brazi pentru că multe echipe vor pierde acolo, din această cauză putem spune că e o victorie oarecum dublă. Adversarii de azi au fost foarte buni, iar noi începem să arătăm că putem să jucăm la alt nivel.

Crezi că schimbarea antrenorului a avut o influenţă majoră în jocul de echipă ?

Da, până acum da. Se vede schimbarea, am început să jucăm un alt fel de apărare. Jucăm mult mai bine împreună şi începem să legăm relaţiile de joc.

Unde crezi că s-a făcut diferenţa între cele două formaţii ? 

Diferenţa cred că s-a făcut la planul pe care l-am avut. Am abordat meciul cu un plan potrivit. Cred că am avut şi un procentaj destul de bun la aruncările de afară şi am stat concentraţi pe tot parcrusul meciului în apărare. Ne-am apărat zonă bine, iar ei nu au găsit răspunsuri.

Ai marcat primul tău coş de trei puncte din acest sezon ... 

Da, a fost prima aruncare de trei puncte marcată, face parte din meci, însă nu o să cumpăr un tort, nu voi sărbători pentru acest lucru (râde).

Urmează Energia şi apoi Timişoara. Poate Mureşul să încheie turul de campionat cu două victorii ? 

Până una alta urmează Energia şi dacă pierdem această victorie cu Ploieşti nu valorează nimic. Trebuie să ne concentrăm şi să abordăm la fel de bine meciul cu Energia pentru că şi ei or să vină la fel de pregătiţi

Foto: Radu Roşca

1 comentariu la aceasta stire:
  • tarabostes :

    obiectie
    "....Adversarii de azi au fost foarte buni (ODATA, adaug eu)..". Orice se poate spune despre jocul practicat de Asesoft ieri, dar ca a fost foarte bun in nici un caz. Astept schimbarile de efectiv promise; daca jucand asa prost am obtinut infrangeri stranse sa vedem cum e cand joci bine.

    cu 12 ani în urmă (12.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!