Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Ne așteaptă un meci greu”

Oana Lață

Oana Lață
16.02.2011

Virgil Stănescu declară pentru totalbaschet.ro, despre aşteptările şi felul în care vor aborda meciul din această seară din Cupa României, în care steliştii primesc pe teren propriu vizita echipei din Banat, BC Timişoara.

Ne aşteaptă un meci foarte greu. Aşa cum am spus şi în prima manşă, Timişoara este o echipa bună cu un lot valoros, care se bazeaza foarte mult pe acest meci, fiind ultima lor şansă de a avea un rezultat bun în acest sezon. Teoretic plecăm cu un avantaj de 7 puncte câştigate la ei, dar vă spun sincer că vom aborda acest meci de la scorul de 0-0. Nu vom subestima cu nimic echipa Timişoarei şi vom încerca să dictăm noi ritmul jocului. Cred că avem un lot mai valoros decât al lor şi relaţii de joc mai bine închegate. Ne dorim mult acest trofeu şi sunt convins că vom face totul ca drumul nostru să nu se oprească acum.

Partida va avea loc, astăzi, 16 februarie, cu începere de la ora 18.00, în sala Mihai Viteazul din Bucureşti şi va fi transmisă în direct de TVR3.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    STANESCU-the best!
    Virgil Stanescu-mare baschetbalist(mare sportiv), mare caracter, tot timpul vb frumos de adversari! Si sa nu uitam ca a fost declarat cel mai bun baschetbalist al anului 2010, asa ca, JOS PALARIA! in fata acestui mare sportiv!

    cu 13 ani în urmă (17.02.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!