Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Nu ne abatem de la obiectivul de a ne califica în finală”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.05.2015

Steaua CSM București se află la un pas de eliminarea din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Militarii sunt conduși cu 2-0 la general de BC Mureș iar următoarele două jocuri se vor disputa la Târgu Mureș. Chiar și în acest condiții, președintele bucureștenilor, Virgil Stănescu spune că echipa sa nu se predă. Oficialul afirmă că Steaua va avea o misiune extrem de dificilă mai ales că nu Travis Watson și Marque Perry sunt în continuarea accidentați:

„Va fi un meci greu, după două înfrângeri suferite acasă mergem în deplasare, în ideea de a câștiga cele două partide de acolo. Pe lista accidentaților continuă să fie Travis Watson și Marque Perry, iar în cazul celui de-al doilea sperăm să-l avem recuperat până la ora meciului. Nu ne abatem de la obiectivul de a ne califica în finală și am văzut că toți băieții sunt foarte montați în sensul acesta. Nu ne-a ieșit din cap nicio secundă ideea de a nu merge mai departe, în finală! “, a declarat președintele echipei Steaua CSM , Virgil Stănescu, pentru www.iClara.ro.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    deci?
    "Nu ne-a iesit din cap nici o secunda ideea de a nu merge mai departe, in finala" Virgil Stanescu ACUM V-A IESIT DIN CAP??? :)

    cu 8 ani în urmă (06.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!