Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „Steaua s-a întors printre stele, acolo unde îi este locul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.07.2015

Președintele clubului Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu ne-a oferit o declarație în care vorbește despre însemnătatea participării grupării militare în EuroCup, cea de-a doua competiție a continentului ca valoare. Oficialul militarilor speră ca echipa condusă de Hristu Șapera să se ridice la cerințele competiție, același lucru așteptându-l și din partea oficialilor în privința organizării partidelor din Sala Polivalentă. Prin prezența în EuroCup, Virgil Stănescu spera ca Bucureștiul să redevină un oraș care să respire baschet:

„Ne dorim să ne ridicăm la standardele impuse de EuroCup din toate punctele de vedere, de la organizarea meciurilor, la nivelul baschetului prestat. Prezența noastră aici reprezintă o mare oportunitate pentru Steaua CSM EximBank și pentru România! Ne dorim să umplem Polivalenta și să transformăm Bucureștiul într-o capitală care respiră baschet! Îi așteptăm pe toți steliștii alături de noi, să ne bucurăm împreuna, ca o mare familie, așa cum am făcut-o si până acum! Steaua s-a întors printre stele acolo unde îi este locul. Este momentul să fim uniți și să dovedim că nu este un accident că suntem printre granzii Europei. Este momentul ca fiecare dintre noi să fie alături de club și de echipă trup și suflet.”

Steaua CSM EximBank a fost repartizată în Grupa D a EuroCup, alături de Unics Kazan, Banvit Bandirma, Trabzonspor, Buducnost Podgorica și Aris Salonic. De notat este faptul că Virgil Stănescu a evoluat la Unics Kazan în sezonul 2007/2008.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gogu :

    adevarul
    La un moment dat ai spus chiar adevarul:este chiar un accident ca va aflati acolo!Multumiti-le celor datorita cui ati ajuns acolo. Asa ar fi normal.

    cu 8 ani în urmă (12.07.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    penibili in campionat ,granzi in Europa
    Vice FRB Pres.CSAS il alege pe pres.CSU Ploiesti ca DRUCAR-multi nu cunosc termenul- pentru ca in spate va fi aceasi trupa,dar intreb, fara urma de tagada,oare ce au facut acesti oameni a fost rau?O cupa europeana,nu conteaza cum,11campionate, nu conteaza cum,cupe nu mai stiu cite, oare astea nu reprezinta nimic pentru revirimentul baschetului in Romania, nu a creat o emulatie si o dorinta de depasire a LIDERULUI AUTORITAR CSU-ASESOET-sponsor official si dezvoltator al baschetului in ROMaNIA.Ca, drumul legal si cel dornic de a distruge acest esafodaj facut pentru marea performanta, a fost oprit de un organ legal al Romaniei, pentru cu totul alte motive decit cele legate de baschet,ma face sa cred ca Steaua a avut norocul.....!Noroc cu CALUL TROIAN, Georgescu, poate si ghinion pentu cei ce se bucura de esecul de la Ploiesti! Oricum,nimeni nu va avea succesul si performanta lui ASESOFT ca sponsor, sa reuseaca sa gestioneze aceata deosebita performanta timp de 12 ani jn campionat si o cupa europeana. Acest fapt ma face sa cred ca si sportul se erodeaza nu numai politicul, DNA si noi,de altfel!Cam lunga pledoaria dar foarte adevarata!!!!Succes STEAUA,bafta IONUT!

    cu 8 ani în urmă (12.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!