Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: ’’Suntem în grafic după primele şase etape’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
04.11.2013

Stanescu

Steaua CSM Eximbank a pierdut al treilea meci consecutiv din actualul sezon. De data aceasta, bucureştenii au picat pradă campionilor de la CSU Asesoft Ploieşti. Într-o declaraţie acordată la finele partidei, preşedintele clubului din capitală, Virgil Stănescu s-a declarat mulţumit de parcursul steliştilor până în acest moment.

“Asesoft este o echipă puternică, ştiam lucrul acesta şi mă bucur că am reuşit să jucam de la egal la egal pe parcursul a trei sferturi. Din păcate pentru noi totul s-a decis în ultimul sfert atunci când nu am mai reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Sunt totuşi campionii României, au experienţă, joacă în a doua competiţie europeană ca valoare şi trebuie să joci aproape fără greşeală pentru a-i învinge. Ei s-au descurcat foarte bine atât la interior, în spaţiul de trei secunde, cât şi la la exterior. Însă cred că dacă reuşeam să adaptăm din mers jocul nostru la ceea ce au practicat ei, alta ar fi fost situaţia la final.

Noi mai avem mult de muncit, însă cred că suntem în grafic după primele şase etape din punct de vedere al creşterii valorice. Suntem un club care tinde să se lege şi să se transforme în ceva special. Cred că vom putea arăta pe parcursul acestui sezon, mai ales spre finalul lui, cine este Steaua CSM EximBank.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!