Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „Am fost puțin emoționat, fiind primul meu meci”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.03.2022

Vitaly Stepanovski: „Am fost puțin emoționat, fiind primul meu meci”

SCM U Craiova și-a luat revanșa în fața celor de la Steaua București pentru eșecul din tur. Oltenii s-au impus cu 102-67 și au ajuns la un bilanț de 16-8 în Liga Națională.

Vitaly Stepanovski a debutat pe banca tehnică a Leilor din Bănie cu un succes categoric și s-a arătat foarte mulțumit de prestația elevilor săi, la conferința de presă.

„Mă simt foarte bine. Vreau să îmi felicit jucătorii, care au evoluat cu o energie foarte bună și s-au bătut pentru orice minge. Aceasta este victoria lor, iar acum trebuie să ne pregătim pentru următoarele meciuri ca să creștem nivelul constant. Le mulțumim și fanilor care au venit aici și au suținut echipa.”

Stepanovski a afirmat că a avut puține emoții la prima prezență pe banca tehnică a alb-albaștrilor

„Am fost puțin emoționat, fiind primul meu meci. N-am avut decât două zile la dispoziție să lucrez cu băieții. Nu am putut schimba prea multe lucruri, dar am adăugat câteva acțiuni pe ofensivă, am adăugat niște indicații defensive. Chiar dacă au avut multe aruncări deschise, cred că per total am făcut o treabă bună la capitolul defensivei.”

În meciul cu roș-albaștrii, Vitaly a utilizat 11 jucători, iar 10 dintre ei au primit cel puțin opt minute.

„Dacă vrei să ai un meci bun la ambele fațete ale jocului, trebuie să rotești jucătorii. Dacă un jucător va juca 35 de minute, își va trage sufletul, fie pe defensivă, fie pe ofensivă. De cele mai multe ori, lucrul acesta se întâmplă în apărare. De asta am rotit jucătorii. M-a ajutat și avantajul creat de noi, începând cu sfertul doi.”

În etapa următoare, SCM U Craiova primește vizita celor de la SCM Timișoara. Cele două echipe au un bilanț aproape similar, iar acest meci ar putea fi decisiv în economia ierarhizării din play-off.

*foto: Ionuț Greere/Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!