Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „În celelalte trei meciuri nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor timp de 40 de minute”

Vitaly Stepanovski: „În celelalte trei meciuri nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor timp de 40 de minute”

SCM Universitatea Craiova este în căutarea primului succes stagional, oltenii fiind în fața unui duel cu CSM Târgu Mureș în etapa a opta din Liga Națională de Baschet Masculin. Jocul contează pentru Conferința B.

Înaintea partidei din această seară, 10 noiembrie, Vitaly Stepanovski a oferit câteva declarații după cum notează sportuldoljean.ro:

„Aş vrea să vorbesc de Craiova, de echipa noastră. În celelalte trei meciuri nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor timp de 40 de minute, cât durează un meci. Pe final am făcut gafe incredibile şi am pierdut de fiecare dată. Acum, trebuie să controlăm noi jocul, să fim focusaţi 40 de minute, nu mai puţin. Mureşul are o echipă cu experienţă, cu o medie de înălţime destul de mare, deci pot avea un avantaj. Trebuie să fim pregătiţi pentru o apărare în zonă, să facem o tranziţie bună în defensivă şi să fim în permanenţă la conducerea jocului.

Nu este uşor să pierzi primele trei meciuri ale sezonului, mai ales cum am făcut-o noi, în ultimele secunde. Totuşi, jucătorii sunt profesionişti, au înţeles cum stă situaţia şi muncesc din greu pentru a fi pregătiţi şi din punct de vedere fizic, cât şi mental.”

Tehnicianul a făcut referire și la starea jucătorilor săi după meciul pierdut contra lui FC Argeș:

„Vorbim despre sport până la urmă. Pot să apară și astfel de scenarii, în care nu se cunoaște câștigătoarea până în ultima secundă. Sigur, primul antrenament după acel meci nu a fost ușor, pentru că toți jucătorii au suferit după înfrângere. E treaba mea să-i ajut să-și revină și să fie pozitivi. Oricine poate să treacă, în orice moment, printr-o înfrângere asemănătoare cu a noastră în meciul cu Pitești. Perioada aceasta dintre jocuri ne-a ajutat și acum moralul este bun.”

Trupa din Bănie are 0-3 bilanț în Conferința B și nu a câștigat un meci de campionat de la finalul lunii aprilie, din playoff-ul sezonului precedent.

Duelul dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Mureș va fi transmis pe FRB TV în această seară, 10 noiembrie, începând cu ora 19.00.

*foto: Facebook SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    tehnicianul
    e slab facut gramada

    cu 5 luni în urmă (12.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!