Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „În repriza secundă am jucat foarte prost”

Vitaly Stepanovski: „În repriza secundă am jucat foarte prost”

SCM Universitatea Craiova a debutat cu un eșec în faza Top 16 a FIBA Europe Cup, 73-83 pe teren propriu în fața lui FC Porto în runda de debut a grupei I. Oltenii au fost întorși în repriza secundă, după ce în prima n-au fost niciodată în dezavantaj.

Vitaly Stepanovski s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale în partea a doua a meciului, oferind următoarele declarații potrivit gds.ro:

„În repriza secundă am jucat foarte prost. Nu am obţinut punctele uşoare şi nu vreau să mai vorbesc despre celelalte momente nereuşite. O să revedem meciul şi o să analizăm totul. Am avut şansa noastră să câştigăm în seara asta. A fost un meci foarte greu, dar totul a stat în aruncările noastre. În ultimele două luni nu am avut timp să pregătim jocurile aşa cum ne-am dorit şi la fel va fi şi acum până, la următorul meci, pentru că jucăm peste trei zile. Dar nu trebuie să ne plângem, pentru că asta ne este meseria.”

Craiova joacă cu CSM Târgu Mureș în campionat la finalul acestei săptămâni, iar apoi urmează să meargă pe terenul lui Cholet în etapa a doua a grupei I din FIBA Europe Cup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!