Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „Problema a fost cel de-al doilea sfert”

Vitaly Stepanovski: „Problema a fost cel de-al doilea sfert”

SCM Universitatea Craiova a cedat cu 64 la 71 pe teren propriu în fața lui Cholet Basket în cea de-a cincea rundă din faza Top 16 a FIBA Europe Cup, oltenii fiind singura echipă fără victorie în acest punct al sezonului din competiția amintită.

Vitaly Stepanovski a vorbit la final despre duelul cu francezii, potrivit gds.ro tehnicianul celor de la SCM U Craiova scoțând în evidență perioada modestă din cel de-al doilea sfert, acolo unde echipa lui a marcat doar șapte puncte:

„Am început bine, am avut energie și am reușit câteva puncte din aruncări deschide în primul sfert. Problema a fost cel de-al doilea sfert. Am pierdut posesia într-un mod stupid de multe ori și le-am dat puncte ușoare. Cholet este o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, și te pedepsește automat. Am fost în joc până la final. În ultimele două minute ne-am dat seama că nu putem recupera deficitul. Felicitări lor, au fost mai buni și mergem înainte, ne gândim mai mult la Liga Națională. Trebuie să ne recuperăm bine până la primul joc din Top 10, să fim atenți la starea noastră fizică și trebuie să uităm de această înfrângere cu Cholet.”

Craiova are 0-5 în Top 16 FIBA Europe Cup și o să încheie săptămâna viitoare participarea în sezonul european, contra lui Niners Chemnitz. Până atunci, oltenii o să debuteze în Top 10 LNBM pe terenul celor de la CSM Constanța în acest weekend.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!