Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski rămâne la Craiova: „Mă bucur că suntem sub presiune”

Vitaly Stepanovski rămâne la Craiova: „Mă bucur că suntem sub presiune”

SCM U Craiova a pierdut ieri, 9 mai, confruntarea cu CSO Voluntari (61-76) și astfel a terminat sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale de Baschet Masculin pe poziția a șasea. Oltenii au ajuns în această stagiune până în semifinala Cupei României și s-au calificat în primele 16 echipe ale FIBA Europe Cup.

Vitaly Stepanovski, antrenorul lui SCM U Craiova, a vorbit la final de sezon despre prestația alb-albaștrilor în ultimul an:

„În primul rând, felicitări management-ului și fanilor pentru acest sezon istoric pentru Craiova. Am jucat în FIBA Europe Cup și ne-am calificat în Top 16. De asemenea, am jucat în semifinala Cupei României și am terminat pe locul 6 în Liga Națională. Cred că nu a fost rău. Eu încerc să împușc două păsări cu același glonț și am încercat să dezvolt jucătorii autohtoni. Cred că nu a fost un sezon deloc rău pentru Gege Blaj-Voinescu, a jucat multe minute și a ajutat echipa cu adevărat. Cu o atitudine bună, cred că va deveni din ce în ce mai bun. Vreau încă o dată să mulțumesc management-ului, fanilor, felicitări tuturor. Acum merităm puțină odihnă și apoi ne pregătim pentru următorul sezon.”

Așadar, tehnicianul care va pregăti și naționala masculină a Ucrainei va rămâne și în ediția următoare la SCM U Craiova. Întrebat despre presiunea sub care se află trupa olteană după rezultatele obținute în această stagiune, Stepanovski a răspuns următoarele:

„Așa cum am spus mereu, ne dorim să dăm maximul la fiecare antrenament și în fiecare meci. Dacă ai presiune pe tine înseamnă că faci ceea ce trebuie. Doar echipele mici nu au presiune. Mă bucur că suntem sub presiune.”

Antrenorul care a sosit la Craiova la jumătatea sezonului 2021-2022 a declarat că, după o scurtă perioadă de odihnă, va începe să construiască lotul pentru următoarea ediție de campionat.

*foto: www.gds.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!