Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „Trebuie să fim mai buni în Liga Națională”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.12.2022

Vitaly Stepanovski: „Trebuie să fim mai buni în Liga Națională”

SCM Universitatea Craiova primește vizita lui CSM Târgu Jiu în ultimul meci al rundei a opta în Liga Națională de Baschet Masculin, Derby-ul Olteniei fiind programat duminică, 4 decembrie.

Vitaly Stepanovski a prefațat această confruntare, dar a vorbit și despre performanța echipei sale din FIBA Europe Cup și despre următoare fază a competiției.

„Mulțumim pentru laude, vreau să le mulțumesc și fanilor noștri, conducerii și jucătorilor care au făcut o treabă foarte bună. Nu a fost deloc ușor în Suedia, dar ne-am făcut treaba și am transformat aruncările ușoare. Am câștigat grupa, iar acum trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Târgu Jiu fiindcă trebuie să fim mai buni și în competiția internă. În faza aceasta nu mai există echipe slabe. Toate au o calitate ridiată. Cholet e locul doi în Franța, au bătut multe echipe bune. La fel se poate spune și despre Chemnitz, care a bătut-o pe HAKRO la 20 de puncte, iar Porto este lider în Portugalia.

Meciul cu Târgu Jiu va fi foarte important pentru noi, mai ales că este acasă. După cum am spus, trebuie să fim mai buni și în Liga Națională pentru că am avut câteva înfrângeri urâte, iar acum trebuie să fim din ce în ce mai buni.”, a declarat tehnicianul oltenilor.

Întâlnirea de la Craiova este programată duminică seara, 4 decembrie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!