Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vitaly Stepanovski: „Vom da maximul pentru a câștiga”

Vitaly Stepanovski: „Vom da maximul pentru a câștiga”

Sâmbătă, 28 octombrie, SCM U Craiova va primi vizita lui FC Argeș Basketball, într-un meci din etapa a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Alb-albaștrii nu au cunoscut încă gustul victoriei, astfel că își doresc să obțină primul succes în fața propriilor suporteri.

Iată ce a declarat Vitaly Stepanovski, antrenorul principal al Craiovei:

În primul rând, Pitești este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte experimentat. Sunt liderii grupei, au patru victorii și o singură înfrângere, venită în fața lui CSM Oradea. Joacă un baschet bun, au fundași americani excelenți, Williams și Kelly, și îl au pe Jevtovic, care a jucat mulți ani la Pitești. Ei reprezintă principalul pericol în ofensivă și trebuie să fim foarte atenți la ei. Trebuie să fim concentrați în apărarea pe tranziție pentru că ei joacă foarte bine pe contraatac și marchează multe puncte. De asemenea, trebuie să nu îi lăsăm, în special pe Jevtovic, să obțină recuperări ofensive. Trebuie să fim concentrați în toate cele 40 de minute.

În legătură cu echipa sa, tehnicianul ucrainean a spus următoarele:

Totul e bine, muncim, lumea e sănătoasă. Evident, Watson este încă indisponibil, nu și-a revenit încă după accidentare. Dar restul sunt ok. Vom da maximul pentru a câștiga.

Duelul dintre SCM U Craiova și FC Argeș Basketball va începe la ora 19:00 și se va putea vedea, în direct, pe FRB TV.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Maxim
    Nu înseamnă să pierzi la 2 puncte..urat

    cu 5 luni în urmă (05.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!