Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: “Mureşul practică un baschet inteligent”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.04.2013

Vlad Corpodean

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Vlad Corpodean a vorbit despre ultima partidă din campionat cu Farul Constanţa dar şi despre următorul duel de la Mureş.

Meciul cu Farul a fost unul foarte prost din punct de vedere ofensiv pentru noi. Diferenţa a fost făcută de experienţa superioară a adversarilor, care ne-au pus reale probleme cu apărarea lor.

Meciul cu Mureş nu mai are nicio miză pentru noi, aşa că trebuie să folosim acest meci pentru a pregăti duelul cu Sibiu din play-out. Mureş este o echipă care mie îmi place în mod deosebit, pentru că este o echipă care nu impresionează din punct de vedere fizic, dar practică un baschet inteligent. Este greu de spus însă ce vor face în play-off pentru că lupta va fi deosebit de echilibrată acolo.

Partida de la Mureş se va desfăşura marţi cu începere de la ora 18:00.

foto: Halmagyi Zsolt

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!