Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: "Nu putem juca la nivelul colegilor accidentaţi"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
15.12.2011

Etapa a 14-a din cadrul Diviziei A masculine de baschet va debuta vineri cu disputele de la Sibiu şi Târgu Mureş. Sâmbătă, la Arena de Baschet, este programat un duel interesant între campioana en-titre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CS Dinamo Bucureşti, jocul urmând să debuteze de la orele 18:00. Jocul va fi transmis în direct de TVR 3.

Măcinată de accidentări, formaţia clujeană va încerca să suplinească lipsa celor trei jucători de bază şi să se impună. Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, Vlad Corpodean afirmă că vede partida cu Dinamo ca pe una interesantă în care Clujul porneşte din postura de favorită. De asemena sportivul în vârstă de 20 de ani este de părere că nu pot juca la nivelul colegilor accidentaţi însă vor încerca să îi suplinească cu mai mult posibil.

Meciul cu Dinamo de sambata va fi unul interesant din pricina absentelor, dar in mod normal cred ca ramanem favoriti si ar trebui sa ne impunem, daca vom respecta indicatiile de pe margine. Vom incerca sa suplinim lipsa celor accidentati, insa nu putem spera la o inlocuire completa. Nu putem juca la nivelul colegilor accidentati, dar incercam cat de mult putem sa ii compensam in aparare. Daca putem, vom incerca sa si inscriem. 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!