Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: "Nu vreau să ne întoarcem la Constanța pentru meciul cinci"

Paul Olar

Paul Olar
02.05.2013

BC Miercurea Ciuc se luptă cu Farul Constanța pentru rămânerea pe prima scenă a baschetului românesc. Scorul general este de 1-1, iar harghitenii au șansa să încheie stagiunea chiar pe teren propriu.

Vlad Corpodean, baschetbalistul ciucanilor, a vorbit pentru Total Baschet despre seria cu "marinarii".

"Meciurile din acest weekend de la Constanța mi s-au părut foarte fizice și în același timp tensionate, ambele echipe luptând fără niciun fel de menajamente pentru victorie. Mă bucur că am reușit să smulgem o victorie pentru că acum avem posibilitatea de a încheia seria la Ciuc. Mă aștept la două victorii, pentru că nu vreau să ne întoarcem la Constanța pentru un eventual meci cinci și vrem să punem capăt unui sezon destul de epuizant atât din punct de vedere fizic, cât și psihic."

*Foto: Biro Zoltan

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    sa speram!!!!
    sa speram ca vom urmari cu muuuult interes ciucul in divizia a 2-a, si de ce nu, cu putin efort, in a 3-a!!!! mult succes si hai Constanta sau cine o mai fi!!!

    cu 11 ani în urmă (02.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!