Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: „O partidă destul de ciudată, din multe puncte de vedere”

Vlad Corpodean: „O partidă destul de ciudată, din multe puncte de vedere”

CSM Petrolul Ploiești a încheiat cu o înfrângere prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin, 79-86 la Craiova, rezultat în urma căruia prahovenii vor intra cu 3-3 în grupa 11-18.

După încheierea jocului din Bănie, Vlad Corpodean a oferit câteva declarații pentru Sportul Doljean și a punctat diferența mare înregistrată la linia de fault:

„O partidă destul de ciudată, din multe puncte de vedere. Un coleg de-al nostru a acuzat amețeli și era clar că nu era în apele lui, era confuz. A fost dus la spital, n-am niciun update. Sper că e bine, aș începe cu asta, pentru că în mod clar ne-a afectat pe toți. Apoi, 28-7 raportul la libere în favoarea craiovenilor. Nu știu dacă să zic mai multe. Din punctul meu de vedere aici s-a făcut diferența. Vă dați seama, 28-7, au avut multe puncte mai ușoare decât cele ale noastre. Am început rău meciul în prima repriză. Cred că l-am echilibrat în a doua, dar nu a fost suficient.

Vrem să ne clasăm cât mai sus în grupa 11-18, să avem un matchup cât mai favorabil în playout. Acum este și acest zvon că s-ar putea să se mărească numărul de echipe. Încă nu știm. Noi trebuie să abordăm meciurile ca și cum am juca să nu retrogradăm până aflăm varianta oficială. Sper să ne clasăm cât mai sus.”

Prahovenii vor începe faza a doua a campionatului pe teren propriu, la finalul săptămânii viitoare, adversara echipei lui Mihai Popa urmând să fie CSM Târgu Jiu.

*foto: Mihail Oprescu / CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!