Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Dogaru: "Oradea este o echipă ce pedepseşte fiecare greşeală"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.10.2013

Vlad Dogaru

Vlad Dogaru a prefaţat întâlnirea din etapa a 6-a a LNBM, cu CSM Oradea.

S-a putut observa în partida cu Mediaş, cât de periculoasa poate fi echipa din Oradea. Este o echipă ce pedepseşte fiecare greşeală, au o mare experienţă în gestionarea momentelor cheie a unei partide. O să fie un duel echilibrat. Mă aştept să fim concentraţi la ceea ce avem de făcut la partea defensivă. Atacul apare după o apărare bună.

După cinci etape de campionat, BCM U Piteşti a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri, aflându-se pe poziţia a şasea a clasamentului.

Încleştarea cu CSM Oradea va avea loc joi seară, cu începere de la orele 20. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

* Foto: BCM U Piteşti (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!