Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Marinău se desparte de CSM CSU Oradea

Vlad Marinău se desparte de CSM CSU Oradea

În cursul acestei zile, CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea de Vlad Marinău, unul din tinerii jucători care au evoluat în ultimii ani sub comanda lui Cristian Achim. Conform site-ului oficial al bihorenilor, acesta își va continua studiile în Olanda.

În 2015, Marinău a devenit campion național la U12 și de atunci a participat la toate campionatele naționale de juniori în maioul Oradiei. De asemenea, acesta a fost unul din juniorii roș-albaștrilor care au completat lotul lui U-BT Cluj-Napoca la EuroLeague Basketball Adidas Next Generation Tournament.

Începând cu stagiunea 2019-2020, Marinău a făcut parte din lotul de seniori al lui CSM CSU Oradea, având 59 de meciuri jucate în prima divizie, cu medii de 1.3 puncte și 0.8 recuperări în aproape opt minute petrecute pe parchet.

„Conducerea CSM Oradea, cu toate că regretă pierderea unii sportiv extrem de serios și care a urmat cu strictețe toți pașii necesari pentru o formare sportivă sănăsoasă, îi mulțumește lui Vlad pentru contribuția avută de-a lungul anilor, seriozitate și îi urează mult succes pe drumul ales. Fără îndoială, Vlad Marinău va rămâne un component de seamă al CSM Oradea prin tot ceea ce a realizat în perioada petrecută ca sportiv al clubului nostru”, este o parte din comunicatul apărut pe csmoradea.ro.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!