Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu, double-double în victoria cu CSU Sibiu

Vlad Moldoveanu, double-double în victoria cu CSU Sibiu

CSO Voluntari a trecut de CSU Sibiu și a făcut un pas important spre accederea în Final 8. 

Vlad Moldoveanu a fost cel mai eficient jucător al ilfovenilor, fostul internațional român a reușit un double-double format din 21 de puncte (4/6 la două puncte, 3/8 la trei puncte și 4/4 la libere), 10 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice la eficiența de 25 de unități în aproximativ 33 de minute petrecute pe parchet. 

Moldoveanu a primit un ajutor consistent din partea lui Anthony Hickey și a lui Malcolm Lee, jucători care au încheiat partida cu un index de 20 la eficiență. 

Hickey a jucat 33:23 de minute și și-a trecut în cont 19 puncte, 1 recuperare, 8 pase decisive și 4 intercepții, în timp ce Lee a contribuit cu 17 puncte, 3 recuperări și o intercepție. 

Pentru a fi siguri de calificarea la Final 8, CSO Voluntari are nevoie de victorie cu CSM Târgu Jiu în ultima partidă din cadrul turneului de Cupa României, programată mâine, 13 noiembrie, de la ora 16:00. 

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!