Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Moldoveanu înscrie 14 puncte împotriva lui EA7 Milano

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.09.2011

Benetton Treviso a fost depășită de Emporio Armani Milano, scor 72-78, în cadrul primului meci de la turneul de pregătire din localitatea Caorle. Confruntarea s-a desfășurat sâmbătă (17.09).

Formația pregătită de către Sasha Djordjevic a câștigat primul sfert cu scorul de 22-15, dar formația din Milano, participantă cu regularitate în Euroliga masculină de baschet, a revenit în actul al doilea și a restabilit egalitatea la 34, scor înregistrat la jumătatea confruntării.
În secvența a 3-a s-a mers cap la cap, ambele reușind să transforme pe faza ofensivă. Milano a terminat sfertul într-un minim avantaj, scor 57-55. La final diferența a fost de șase lungimi.

Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun marcator al lui Treviso. El a totalizat 14 punccte în condițiile în care a avut 1/2 la două puncte și 1/3 la trei puncte. Restul punctelor, nouă la număr, au venit de la linia de pedeapsă.

Drew Nicholas, dublu câștigător al Euroligii, a fost principalul marcator al partidei. Noul fundaș al lui Milano a înscris 19 puncte, iar un alt american, Malik Hairston a bifat 15 puncte. De notat că de la milanezi au absentat Ioannis Bourousis, Antonis Fotsis respectiv antrenorul Sergio Scariolo. Toți sunt în Lituania, la EuroBasket 2011.

Duminică (18.09), în confruntarea pentru locurile 3-4, Benetton Treviso se va confrunta cu Virtus Bologna, formația depășită de către vicecampioana Italiei, Bennet Cantu, scor 60-56.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!