Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Negoițescu: „Încerc să dau totul pe teren”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2013

Vlad Negoițescu, extrema celor de la CSU Asesoft vorbește despre minutele sale petrecute pe parchet în meciul cu Concordia Chiajna. Tânărul baschetbalist spune că a prins încredere mai ales datorită băncii tehnice și că se simte minunat într-o asemenea echipă.

„Îmi pare bine că nu dezamăgesc, de la meci la meci. De fiecare dată când antrenorul mă folosește încerc să dau totul pe teren și să aplic fiecare indicație venită de pe banca tehnică, cu exactitate. Datorită încrederii acordate din partea băncii tehnice, minutele mele au crescut și sper ca și jocul meu sa crească în valoare odată cu ele. Mă simt foarte bine în teren făcând parte dintr-o echipă incredibil de valoroasă, într-o adevărată familie.”

Întrebat cum a fost trecerea de la EuroCup la LNBM, Vlad a replicat:

„Pentru mine este acelaşi lucru, am învăţat să tratez orice meci cu seriozitate și cu aceeași determinare. Fie că vorbim de EuroCup, Divizia A sau B, evoluțiile mele trebuie să fie din ce în ce mai consistente.”

Bineînțeles că Vlad Negoițescu nu putea ocoli subiectul Moscova, o experiență uriașă trăită de una dintre speranțele baschetului românesc.

„Meciul cu Khimki a fost incredibil din prima secundă până la ultima. O senzație pe care rar o poate trăi cineva și nişte emoții ieșite din comun. Fericirea de la sfârșitul meciului a fost extraordinară!”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!