Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Negoițescu se desparte de CSM Galați

Vlad Negoițescu se desparte de CSM Galați

Mișcări de trupe în primele ligi din baschetul românesc. Unul dintre veteranii LNBM, Vlad Negoițescu, se întoarce acasă, la CSM Ploiești, potrivit site-ului oficial al clubului prahovean. 

„Nego” se desparte astfel de CSM Galați, echipă la care a ajuns la începutul sezonului 2019/2020. El a adunat 29 de jocuri în două sezoane pe malul Dunării. Dacă în stagiunea precedentă a adunat medii de 10,4 puncte și 4,5 recuperări în 24:30 minute pe meci, în sezonul acesta a strâns medii de numai 3,1 puncte și 2,4 recuperări în 17:22 minute. 

Vlad se întoarce la Ploiești, după șase sezoane în care a evoluat la SCM U Craiova, Steaua și Galați. El are în palmares 4 titluri și o finală jucată cu Asesoft și două finale jucate cu CSM Steaua. 

Negoițescu a explicat, pentru site-ul CSM Ploiești, de ce a ales să se întoarcă la prahoveni: 

„Deşi atipic pentru mine, deoarece în 11 ani de carieră nu am mai experimentat această situaţie şi mi-am dus înţelegerile la bun sfârşit, am ales să încetez, săptămâna aceasta, din motive personale, colaborarea cu CSM Galaţi. Am decis să mă întorc acasă şi, cu această ocazie, să mă implic, cel puţin până la finalul sezonului, în proiectul de la CSM Ploieşti. Unul îndrăzneţ, de performanţă, pe care consider că fanii ploieşteni îl merită cu prisosinţă. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc staff-ului şi colegilor de la Galaţi pentru cei aproape doi ani petrecuţi acolo şi îmi pare rău că nu mi-am putut duce până la capăt rolul de căpitan”.

Din informațiile noastre, transferul lui Negoițescu este doar prima mișcare pe care o face CSM Ploiești în această perioadă. Trupa prahoveană atacă promovarea, având un palmares de 3-0 până acum în Liga 1 masculină. 

*foto: 

1 comentariu la aceasta stire:
  • cornell112 :

    Coach
    Find someone who looks at you the way the players look at their coach <3

    cu 3 ani în urmă (06.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!