Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Popovici a reușit primul său double double în Divizia A

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.03.2012

Vlad Popovici (foto, nr. 10) a fost cel mai bun jucător al Politehnicii Iași în partida disputată vineri seară, pe teren celor de la BCM U Pitești, scor 110 - 52 în favoarea argeșenilor.

Juniorul ieșean a fost titular și a evoluat 34:37 minute. El a terminat partida cu 17 puncte marcate și 10 recuperări. A marcat 6 din cele 9 aruncări de două puncte încercate și 5 din cele 7 libere de care a beneficiat. Acestora a adăugat o intercepție dar și 3 posesii pierdute pentru un indice de eficiență de 18.

Cele 10 mingi recuperate reprezintă un record personal în aceste sezon pentru extrema de doar 18 ani a Politehnicii, care a reușit primul său double double în Divizia A.

Popovici are în acest sezon medii pe meci de 12.2 puncte și 5 recuperări. El ocupă locul 2 în clasamentul pe care TotaBaschet.ro îl dedică jucătorilor născuți după 1989.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!