Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladan Vukosavljevic, imperial din nou pentru SCM Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.01.2019

Pivotul sârb al celor de la SCM Timișoara, Vladan Vukosavljevic, a fost MVP-ul partidei câștigate greu de bănățeni pe terenul ultimei clasate, Dinamo București, 87-85, fiind cel mai eficient om al meciului. De asemenea, elevul lui Cristian Bota a izbutit și cel de-al 4-lea double-double stagional și al 2-lea consecutiv. 

Titular, Vladan a strâns în cele 34 de minute jucate un total de 25 de puncte, 11 recuperări, 1 pasă decisivă, 3 capace și 1 minge pierdută, totul pentru un indice total la productivitate de 30 de unități. Vukosavljevic a avut de asemenea în disputa din Sala Dinamo procentaje de 70% (7/10) de la 2 puncte, 0% (0/3) de la 3 puncte și 79% (11/14) de la linia de libere. 

Această performanță vine după ce în urmă cu o etapă, sportivul Timișoarei a fost desemnat de către site-ul nostru MVP-ul rundei în urma performanței reușite în fața celor de la Steaua, 32 de puncte, 19 recuperări și un indice de 41 la eficiență! Vladan Vukosavljevic are medii în acest sezon de 20.4 puncte, 8.5 recuperări, 21.5 la eficiență și 29:10 minute în 13 partide jucate. 

Din tabăra Timișoarei s-au mai remarcat în victoria cu Dinamo, Nikola Pesakovic cu 18 puncte și Brandon Randoplh cu 13. De cealaltă parte, din lotul dinamoviștilor s-au evidențiat Ousmane Barro cu 19 puncte și 9 recuperări (28 la eficiență), Justin Baker cu 19 puncte și 7 recuperări, Willie Kemp cu 15 puncte și 8 pase decisive, respectiv Michael Deloach cu 12 puncte și 10 pase decisive. 

*Foto: Andreea Vlase @totalbaschet.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Fără supărare
    Sârbul este un baschetbalist excelent, cu o mână extraordinară, cu știința jocului. Dar mie unul nu îmi place deloc, parcă m-aș uita la un luptător de sumo făcând înot sincron. Sunt foarte curios cum ar juca dacă ar avea 15-20 de kilograme mai puțin. Feeling-ul meu îmi spune că mai bine...

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      intr o liga
      in care ai destui pivoti mai slabi, nu neaparat fibrati dar la fel de lenti, kilogramele astea cred ca mai mult ajuta decat incurca :))

      cu 5 ani în urmă (08.01.2019)
    Raspunde
  • Eduard Popa :

    :))
    Eu, care sunt mai unfit, mă simt reprezentat de Vladan. PUFOȘII LA PUTERE! :)))))

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu S C :

    Jokic
    ar putea rupe tot daca ar fi mai atletic si probabil ar fi altundeva nu la TM :)

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Pufosii
    As da zece culturisti ca Boone pentru un ursulet ca Vladan!

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    ......
    https://www.youtube.com/watch?v=yrcj5zVR1Nc

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!