Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "A fost o greşeală a adversarului pe care am semnalizat-o"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011


CSU Ploieşti va învinge la masa verde pe CS Gaz Metan Mediaş, adică cu 20-0

Sâmbătă seara vicecampioana României a câştigat derby-ul etapei a 8-a atât pe teren după o repriză de prelungiri, scor 97-95, cât şi la masa verde deoarece Ovidiu Teleabă a introdus cinci jucători străini pe teren. Deoarece oficialii nu au prins "în fapt" echipa gazdă, jocul a continuat urmând ca FRB prin comisia de competiţii să sancţioneze echipa medieşeană care nu va primi nici măcar punctul pentru înfrângere.

La finalul jocului Total Baschet a vorbit cu tehnicianul echipei învingătoare care ne-a declarat că este bucuros de rezultat însă nu şi de accidentarea lui Mike Jones. Referitor la cele petrecute Arnautovic este de părere că greşeala lui Teleabă este una care "se mai întâmplă".

Aţi învins Mediaşul atât pe teren cât şi la masa verde. Sunteţi fericit ?

Bineînţeles că sunt bucuros, noi am venit pregătiţi să câştigăm meciul. Băieţii au fost foarte pregătiţi ştiau ce îi aşteaptă. Am fost foarte optimist mai ales că şi Kazanovski s-a integrat bine în echipă şi chiar aşteptam un joc bun.

Ce părere aveţi de greşeala lui Ovidiu Teleabă ?

A făcut o greşeală care se mai intâmplă, însă trebuie să respectăm regulamentul. Noi normal că am sărit acolo pentru că ne-am dat seama în acel moment că au jucat cu cinci sportivi străini. A fost şi tensiunea, e o greşeală a adversarului pe care noi am semnalizat-o.

Vă reproşaţi faptul că aţi continuat partida cu prima echipă ?

Eu am jucat meciul nu cu prima echipă ci şi cu jucători tineri care ne-au ajutat foarte mult, de aceea sunt bucuros. Nu sunt bucuros pentru accidentarea lui Mike Jones. Încă aşteptăm să vedem cât de serios e. Sunt foarte bucuros că trei dintre jucătorii noştri care au evoluat mai puţin au avut o prestaţie bună.

Mă refeream la accidentarea lui Mike Jones. Vi-o reproşaţi ?

Uitaţi că s-a întâmplat să se accidenteze singur. Încă nu ştiu cât de serios este, sperăm să nu fie foarte grav. Nu pot să vă spun acum, mai vedem.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!