Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Am controlat tot meciul, de la început până la sfârșit”

Paul Olar, Bogdan Isailă

Paul Olar, Bogdan Isailă
06.10.2014

CSU Asesoft Ploiești a început cu dreptul și actuala stagiune din Liga Națională de Baschet Masculin după ce a învins în deplasare pe U BT Cluj-Napoca. Antrenorul prahovenilor, Vladimir Arnautovic a vorbit după acest succes al echipei sale, pe care îl consideră unul meritat:

„Am controlat tot meciul, de la început până la sfârșit. Am jucat o apărare mai bună, mai ales în primele trei sferturi. În sfertul patru am cedat puțin, asta nu mi-a plăcut. De la minus 20 de puncte, Clujul a venit la minus 7. Acolo au fost ceva probleme. Sfertul trei l-am câștigat, am primit doar 7 puncte și cred că am meritat victoria de această dată foarte clar”.

Tehnicianul sârb care a bifat peste 300 de meciuri pe banca Asesoftului spune că nu a fost surprins deloc de formația clujeană:

„Am așteptat ca și Clujul să facă ceva, să bage ceva de afară, așa disperat. Dar nu ne-a surprins cu nimic. Am știut că nu joacă Burnette, care este un jucător foarte bun dar restul jucătorilor știam fiecare cum joacă și sunt mulțumit cu victoria”.

În final, Vladimir Arnautovic a vorbit și despre programul care urmează pentru echipa sa:

„Urmează Oradea în primul rând, după aceea urmează deplasarea în Rusia, adică suntem numai în deplasări, ca la circ”.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Aceeasi echipa tiganeasca, dar un mare castig pentru baschet a fost azi Kuti. La cat mai multe minute. In sfarsit se pare ca va aparea ceva nou si de mare valoare pt ca de la Silvasan incoace a fost o pauza imensa. Nu conteaza o infrangere cata vreme acest copil va primi minute si va profita de ele. Minutele in care a jucat nu au cauzat deloc o cadere a echipei ci din contra, iar asta spune multe. Ploiestiul nu este deloc de speriat, o fi controlat Dorel pe altcineva, dar nu meciul.

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    bravo, echipa mea...

    cu 9 ani în urmă (06.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!