Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic despre meciul cu BC Mureș: „Mă aștept la un meci foarte dificil”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2015

CSU Asesoft Ploiești se deplasează la Târgu-Mureș pentru confruntarea cu BC Mureș din etapa cu numărul 20 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Vladimir Arnautovic a prefațat această partidă în exclusivitatea pentru Total Baschet. Antrenorul sârb consideră că locurile ocupate în clasament înaintea acestui duel nu prea au multă relevanță. După înfrângerea din tur și dar și din cauza problemelor medicale ale Asesoftului, Vladmir Arnautovic nu se așteptă la un meci deloc ușor:

„Această partidă nu prea are legătură cu locul pe care se află BC Mureș sau unde suntem noi. Echipa este una foarte bună, până la urmă noi am pierdut acasă în fața acestei echipe. Meciul de astăzi este foarte dificil pentru noi pentru că avem probleme cu accidentările, nu suntem în efectiv complet și mă aștept la un meci foarte dificil.”

„Dado” a vorbit și despre principalele avantaje pe care BC Mureș le are înaintea acestui meci. Absența unui pivot clasic din lotul Asesoft pentru acest meci se pare că este mare problemă pentru prahoveni:

„Păi în primul rând, noi am venit fără pivoți. Pivoții pe care i-am avut au plecat, Cooper este accidentat și sub panou suntem cam subțiri dacă pot să spun așa. Aici poate să fie avantajul Mureșului dar vom încerca să reglăm cu alte idei.”

Vladimir Arnautovic a vorbit și despre omologul său, Audrius Prakuraitis, antrenor care a fost instalat de curând pe banca tehnică a lui BC Mureș:

„Sigur o să schimbe multe chestii. Acum rămâne de văzut dacă a avut timp să schimbe ceva în ce cele 10 zile sau de cât timp a venit. Nu știu cât de mult a putut să schimbe jocul și toată filozofia în scurt timp dar sigur până în play-off o să schimbe multe. Eu îl țin minte pe antrenorul acesta când a mai fost la Mureș și la Sibiu și sigur vor fi niște schimbări, dar nu știu dacă a schimbat ceva pentru meciul de diseară.”

În final, „Dado” a vorbit despre legitimarea bulgarului Bozhidar Avramov și spune că acesta se află în vizorul echipei sale și perioada de probă a fost doar pentru a vedea nivelul fizic la care se află sportivul:

„Noi îl cunoșteam pe acest jucător, nu era o enigmă pentru noi. Am vrut să vedem în ce stare fizică este la momentul de față și așa mai departe. Într-adevăr l-am legitimat, o să fie cu noi până la sfârșitul campionatului și sper foarte mult să ne ajute.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!