Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Este greu să îți motivezi jucătorii într-un meci cu o echipă ce nu are nicio victorie”

Paul Olar

Paul Olar
21.12.2014

CSU Ploiești și-a luat adio de la anul 2014 printr-un rezultat pozitiv. Gruparea prahoveană a dispus de Universitatea Cluj-Napoca, scor 79-67.

Surprinzător, prahovenii s-au văzut conduși de ardeleni, iar Vladimir Arnautovic are o expicație pentru felul cum s-a desfășurat încleștarea din „Horia Demian”. Tehnicianul spune că băieților săi le-a lipsit concentrarea, în special că sărbătorile de iarnă bat la ușă.

„A fost un meci în care jucătorii mei mi-au arătat cât de mult așteaptă vacanța. Pare o partidă dificilă, dar nu am jucat nici măcar aproape de nivelul nostru. Este de înțeles, am disputat multe meciuri, a existat și mult stres. Ne-am descurcat admirabil în Europa, la fel și în campionat. Prin urmare, este greu să motivezi jucătorii care au ultimul meci și mâine dimineață au avion către casă, să petreacă câteva zile cu familia. Este greu să îți motivezi jucătorii într-un meci cu o echipă ce nu are nicio victorie. Am încercat să le explic că trebuie să depunem efort, însă bine că am câștigat. Felicit Clujul că a jucat corect, a jucat bine și s-a ținut aproape.”

Totodată, antrenorul preconiza o confruntare crâncenă cu ambițioșii baschetbaliști ai lui Carmin Popa.

„Eu am văzut trei, patru meciuri ale Clujului în care au pierdut tot așa, la 10-15 puncte. Într-adevăr au pierdut toate meciurile, dar nu la diferențe uriașe, de 50 de puncte.  Toată lumea joacă baschet. Dacă tu nu ești concentrat și dacă nu respecți ce trebuie, este normal să întâmpini dificultăți. Împotriva noastră toată lumea joacă motivată, fără presiune. M-am aștepat la un meci dificil, deci bine că am câștigat.”

În final, Arnautovic s-a declarat plăcut impresionat de garnitura “studenților”.

„Sunt câțiva tineri de perspectivă. Pe Brian Burrell îl cunosc de când a jucat la CSȘ Giurgiu. Există, așadar, baschetbaliști interesanți la Universitatea”, ne-a declarat principalul Ploieștiului.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!