Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "În seara asta a câștigat experiența"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.04.2012

Vladimir Arnautovic, antrenorul principal al lui CSU Asesoft Ploiești, a vorbit la conferința de presă ce a urmat victoriei repurtate asupra lui CSM Oradea în Meciul 3 al seriei din primul tur al playoff-ului Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12.

Tehnicianul prahovean a vorbit despre desfășurarea propriu zisă a jocului:

"A fost un meci foarte nervos în primul rând. Exact ce nu-mi place. Adevărul este că am venit cu scopul de câștiga meciul de azi pentru a câștiga timp pentru odihnă. A venit și problema cu Levi (Szijarto) și nu știu câte zile va sta. Am spus jucătorilor să nu fie nervoși dar să încercăm să ne impunem. Chiar dacă nu ar fi ieșit exista o șansă și mâine. 

Oradea este o echipă foarte bună și vreau să o felicit pentru încă un meci bun. În seara asta cred că experiența a câștigat. A contat mai mult decât orice altceva. Avem jucători care au câștigat titluri și care cunosc ce este de făcut în aceste situații. Oradea a avut o seară foarte bună la aruncările de la distanță, spre deosebire de jocurile de la Brazi. Atât ca număr de reușite cât și ca procentaj. 

Despre joc, în sfertul 2 am jucat prost în apărare. Ne-au taxat de vreo două ori pe zonă, iar ofensiv am avut probleme. Sfertul 3 și 4 am jucat în ambele faze mai bine. Astăzi, la modul general, meciul a fost decis la interior. Burlacu și Tica au marcat împreună peste 40 de puncte cu un procentaj foarte bun. Ceilalți au ajutat în special în apărare cu mențiunea că Sasha Vlahovic a făcut un joc mare. A condus jocul de parcă ar avea 30 de ani, nu 21. Nu știu dacă l-au subestimat și până la urma asta nu e treaba mea. A respectat ceea ce cer eu de la el chiar dacă a fost destul de nervos și asta e important.

Sunt foarte mulțumit pentru acest 3-0, realizat împotriva unei echipe bune. Putea să fie foarte bine 1-1 după Meciul 2, unde chiar am avut mari probleme, dar un meci se joacă cel puțin 40 de minute. Nu 30, 35 sau 39. Echipa care face asta și termină mai bine va câștiga."

Întrebat despre absența lui Darius Hargrove, Arnautovic a spus:

"Au apărut niște probleme medicale cu Hargrove. Chiar în ziua meciului. Nici eu nu știu ce se întâmplă. Nici nu a putut să vină la meci. Habar nu am despre speculațiile legate de dopaj. Eu știu de diaree, probleme la stomac. Nu cunosc exact problema pentru că nu sunt medic. Oricum, avem avantajul că dispunem de variante de schimb. Putem găsi soluții pentru jucător importanți precum Hargrove." 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!