Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Înfrângerea din tur încă mă doare rău”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.03.2014

Etapa cu numărul 23 programează un duel între primele două clasate din LNBM. Antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat partida cu CSU Sibiu. Tehnicianul vede acest meci ca pe o finală în vederea ocupării poziției fruntașe dar în același timp nu uită de insuccesul usturător în fața sibienilor din meciul tur:

„Putem spune că e finala pentru prima poziție. Cred că ambele echipe au arătat că merită locul întâi. Sibiul a arătat tot sezonul că e o echipă bună, o echipă periculoasă. În tur am pierdut la Sibiu la 23 de puncte, o înfrângere care încă mă doare rău. Astfel vom avea și un motiv în plus să învingem.”

Întrebat de de atuurile formației lui Misa Perisic, “Dado” a replicat

„În primul rând Sibiul are în lot cel mai bun marcator din divizie (n. r Milos Bojovic) plus conducătorul de joc Matija Ceskovic care și el e un marcator excelent și un jucător important. Cred că aceștia doi sunt armele principale. Venirea lui Sarovic a îmbunătățit, echipa față de tur. Dar eu cred că dacă-i oprim pe cei doi, vom face o treabă bună și ne vom apropia victoria.”

Antrenorul sârb a vorbit și despre Alhaji Mohammed, cel care în meciul trecut de la Cluj-Napoca, a avut un conflict cu spectatorii:

„Mohammed s-a mai liniștit, am stat de vorbă. A fost și el nervos, ca toată lumea. S-au întâmplat câteva chestii care nu trebuiau să se întâmple dar aste e. Acum e bine iar eu aștept de la el să fie tot motivat și tot unul dintre cei mai buni jucători ai noștri.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!