Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Jucăm în deplasare așa că mă aștept la un meci greu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.10.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul lui CSU Asesoft Ploiești a prefațat pentru Total Baschet meciul din prima etapă al echipei sale cu U BT Cluj-Napoca. Tehnicianul sârb spune că echipa sa va avea un meci dificil în deplasarea din prima etapă dar așteaptă un meci bun din partea ambelor echipe:

„În prima etapă orice meci este un derby. Toată lumea are aceiași ambiție, întotdeauna prima etapă și primele meciuri sunt cele mai grele. Meciul dintre Cluj și Asesoft este un derby în ultimii 15 ani. Jucăm în deplasare așa că mă aștept la un meci greu. Noi venim că și întotdeauna la Cluj ca să câștigăm dar în același timp respectăm Clujul care este o echipă poate chiar mai bună față de anul trecut, mia bună așa ca nume dar pe teren toată lumea trebuie să demonstreze cât de bună e. Aștept o sală plină, un meci bun și să câștige cine este cel mai bun.”

Antrenorul campioanei României a vorbit și despre situația lui Cătălin Burlacu care s-a accidentat și este indisponibil pentru această confruntare:

„Cătălin Burlacu are o accidentare dar nu este așa de urâtă. Va fi înapoi cam peste trei săptămâni. A avut o intervenție, nu este nimic grav dar la vârsta lui nu are rost să forțăm, să riscăm.Ne încurcă puțin dar noi trebuie să-l înlocuim cumva. Cătălin este un jucător important pentru noi dar asta e situația.”

Vladimir Arnautovic a vorbit și despre transferurile clujenilor și consideră că nou veniți au ridicat valoarea în cadrul echipei clujene:

„Pe Burnette îl știam dinainte și mi-a plăcut tot timpul. Despre pivotul nou nu pot să spun prea multe că nu l-am prea văzut. Iar Mandache este un jucător de lotul național, un român de valoare. După părerea mea este o echipă mai bună decât anul trecut.”

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!