Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Mă bucur că am câștigat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.05.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul campioanei CSU Asesoft Ploiești a vorbit imediat după încheierea seriei cu Energia despre meciul 3 de la Târgu-Jiu, care a adus și calificare echipei sale în semifinale. Tehnicianul a vorbit despre contrastul arătat de echipa sa între prima repriză și cea de a doua. Totuși „Dado” s-a declarat mulțumit de performanța echipei sale în această serie din fața Energiei, pe care o consideră o echipă foarte solidă:

„Ne așteptam la un meci greu și a fost un meci greu în special în prima repriză. În sfertul 3 și 4 am jucat mai bine în apărare iar după au ieșit contraatacuri și câteva șuturi de la 3 puncte. Acolo s-a făcut diferența în sfertul 3 și 4.

 Nu prea găseam ritmul care ne trebuia în prima repriză și asta a fost problema. Energia foarte bine dispusă, toți jucătorii în mare formă, fără presiune, chiar a jucat foarte bine. În două, trei momente am avut 5-6 puncte și când trebuia să mergem mai sus am făcut greșeli și Energia s-a întors înapoi. Deci și din această cauză au fost 4 puncte avans la pauză pentru ei dar după am revenit. Mă bucur că am câștigat. Sincer nu e ușor să câștigi la Târgu-Jiu, este a doua oară când câștigăm la peste 18 puncte și asta contează. Un meci se joacă în patru sferturi nu în două.”

Vladimir Arnautovic a explicat și folosirea lui Tica ca și titular în detrimentul lui Lee și de asemenea a vorbit și despre evoluția celorlalți elevi ai săi:

„Lee a avut ceva probleme medicale săptămâna trecută și nu s-a antrenat deloc. S-a văzut și în joc că nu era la nivelul lui. Au făcut și Tica și Lee treabă cât a fost nevoie și toți jucătorii, Burlacu în primul rând, conducătorii de joc, Guțoaia. Nu am avut un meci minunat dar dacă vedem că cei mai buni marcatori ai noștri, Lee și Mohammed, azi nu a fost în apele lor și totuși am reușit să câștigăm la 18 puncte, asta înseamnă că avem spațiu pentru mult mai mult.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș bigiuly :

    _)
    dislike!

    cu 9 ani în urmă (02.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Dado...
    ...las-o naibii...te-ai ,,romanizat '' si tu, ajutat de georgescu...arbitrajul cum a fost dado ?!

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    da,da
    La 18 puncte,da,si Lee nu a fost in apele lui,si nici Hagi (Gica,Mohamed) n-a fost,iar tu,marele antrenor al marii campioane era cat pe ce sa cazi pe spate de atata ras vazand enormele greseli ale arbitrilor impotriva echipei tale. Sunteti cei mai tari. Va doresc sa castigati 50 de campionate de acum incolo (consecutive),pentru Ghita,pentru Carmen,pentru noul Horia,pentru gloria sportului romanesc. Si nu ccumva sa mai scapati vreo cupa cel putin treizeci de ani. hai asesoft. Si inca o data: la 18 puncte,si nu prima data....

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    in 7
    cred ca si in 7 jucatori daca juca Energia si nu ar fi invins Ploiestiul. diferenta mare de valoare intre cele 2 echipe

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014)
    • YMCA alin67:

      despre ce vorbim aici?
      Energia a jucat fara doi dintre cei mai buni oameni ai echipei, al "saselea" om nu s-a antrenat toata saptamana,iar centrul titular nu mai jucase de aproape 4 luni. Arogantul de Arnautovic vorbeste de problemele lui Lee (l-o fi durut burta la micul dejun), dar nu spune nimic de "norocul" avut. Daca vreti sa vorbiti de diferenta de valoare faceti mai intai niste exercitii de gandire (care puteti) si inchipuiti-va ca,de pilda,Pitestiul ar juca fara Ulmer si Barro,Oradea fara Subotic si Denison, Sibiul fara Austin si Lee,etc. Ei,cam cum ar arata echipele in conditiile acestea? In alta ordine de idei,nici conducerea si nici "naivii" suporteri nu-si inchipuiau ca vom trece de Asesoft,chiar cu lotul valid, dar ne doream ca "plimbarea" lor sa fie mai lunga, sa aiba timp sa vada si ei operele lui Brancusi.

      cu 9 ani în urmă (03.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @gabitzu01
    Ai dreptate, si daca jucam in 7 nu-i puteam invinge, ei au jucat in 8. De curiozitate, ai vazut meciul 2 de la Ploiesti ?Nu v-as dori sa jucati cu Asesoft+arbitrii...Au lot foarte valoros dar n-au echipa. Un arbitraj corect ii desfinteaza. Din pacate, nu se intampla asta.

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    meci
    nu am vazut , dar tin minte ca in primul meci v-a demolat. si vad ca mai toate echipele gasesc aceeasi scuza cand pierd cu ploiestenii: arbitrii. cred ca ar trebui sa ne mai uitam si in curtea proprie si sa vedem si motivele reale din cauza carora pierdem, precum si valoarea lotului lor: vorbim de Mohamed, Gerald Lee, jucatri care nu au rival in tara pe posturile lor. daca reusesti sa-i anihilezi pe cei doi, ai sanse sa-i invingi, asa cum s-a intamplat la Pitesti cand Barro l-a tinut foarte bine pe Lee si i-am batut.

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!