Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: “Noi am făcut ca acest meci să fie ușor”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.03.2014

Vladimir Arnautovic, antrenorul celor de la CSU Asesoft Ploiești a vorbit după partida câștigată în fața lui CSU Sibiu, confruntare capitală pentru prima poziție. Tehnicianul consideră că echipa sa și-a făcut meciul ușor iar apărare a fost principalul factor care a dus la victoria echipei sale:

„Nu a fost un meci ușor. Noi am făcut ca acest meci să fie ușor. Băieții au jucat în apărare excelent, atacul nu a fost cine știe ce. Apărarea a fost foarte bună, în special în prima repriză.”

Antrenorul sârb a prezentat rețeta de a-l opri pe Milos Bojovic, cel mai bun marcator din LNBM:

„Adrian Guțoaia a jucat apărare foarte bine, a avut ajutor și din partea pivoților. Ne-am pregătit pentru el (n. r Milos Bojovic), pentru cel mai bun marcator din campionat. Nici Ceskovic nu a prins o zi foarte bună.”

În final, Vladimir Arnautovic s-a declarat mulțumit de parcursul echipei sale dar nu neglijează încă ultimele două etape:

„Acum noi ne gândim la următoarele două meciuri, e prea devreme să ne gândim la Final Four. Mă bucur că suntem pe primul loc, sper să rămânem acolo și ne gândim și ne concentrăm la următoarele două meciuri pentru a rămâne pe primul loc. Am avut o perioadă de patru meciuri foarte dificile, meciuri despre care nu am vorbit foarte mult dar mă bucur că au ieșit 4 victorii, cu Oradea, în deplasare la Târgu-Jiu și Cluj plus acum cu Sibiu. Consider că am prins forma care trebuie și mă aștept la mai bine în continuare, pentru playoff.”

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Faţa şi sufletul lui Dado
    Cum am bănuit şi am sperat, plecarea lui Marshall a limpezit apele la Asesoft şi de aceea faţa şi sufletul lui Dado surâd larg. Achiziţionat în mare grabă, sub presiunea accidentării lui Flowers, acesta ne-a arătat în scurta-i trecere pe la noi, de ce era liber de contract la mijlocul lui octombrie: lipsit de precizie şi de abilităţi tehnice, individualist şi primitiv din punct de vedere tactic şi, mai grav, irascibil pe teren şi în relaţia cu colegii. Plecarea lui şi a lui Dunn şi venirea lui Popovic, pe care eu îl consider excelent şi foarte stăpân pe mijloacele sale, au luminat jocul echipei. Flowers are şanse să revină în play off şi chiar dacă probabil nu va juca la mai mult de 50% din potenţial, ne vom bucura să-l vedem punându-se pe picioare şi tendoane. Speranţa mea e să putem să-i mai ţinem un an împreună pentru că arată chiar bine jocul lor.
    Cât despre Atlassib, vreau să remarc prestaţia excelentului Bojovic, altminteri excelent limitat la 13 puncte, a lui Sarovic şi a lui Popa Calotă. Poate că numai în meciul acesta, dar mă surprinde raportul dintre aruncările de 3 şi de 2 puncte (26/36), ca să nu mai vorbim de finalizări (30 p/ 16 p). Incontestabil, finalizările de 3 puncte sunt spectaculoase şi certifică o precizie şi o viteză de execuţie deosebită. Pe de altă parte reuşitele generează o anumită lene tactică şi predictibilitate. În plus, jocul acesta te poate trăda în meciurile de mare miză, mai ales când vin, unul după altul, ca în play off. Aş mai remarca, în speranţa că părerile mele nu-i deranjează pe sibieni, slaba prestaţie sub panou şi banca un pic cam scurtă.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!