Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: ”Nu sunt mulțumit de jocul echipei”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.11.2011

Chiar dacă CSU Ploiești a câștigat pe terenul Energiei rovinari cu 76 - 61, Vladimir Arnautovic nu s-a arătat mulțumit de nivelul jocului baschetbaliștilor pe care îi antrenează. Într-o declarație acordată site-ului sportingorj.ro antrenorul Ploieșiului afirmă că elevii săi au greșit foarte mult atât în atac cât și în apărare și că singurul lucru pozitiv a fost victoria obținută în deplasare.

Atacul n-a mers, am avut procentaje slabe la trei puncte, chiar și la două puncte am ratat 20 de aruncări de sub panou. Am avut și multe mingi pierdute, 17, iar la noi este o medie de 12-13. Nu am avut nici recuperări. Am avut 13 recuperări ofensive, iar ei 12. Asta contra unei echipe cu un singur pivot… Au prins 12 mingi pe atac. Aici a fost o problemă pentru noi. Sunt totuși mulțumit câștigând în deplasare, a declarat Arnautovic despre jocul echipei sale la Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!