Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Oradea nu are cu ce să mă surprindă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.04.2012


Foto: fibaeurope.com

CSU Ploieşti a ajuns marţi seară în oraşul de pe malul Crişului Repede şi a efectuat un antrenament la Arena Antonio Alexe în care s-au pus la punct ultimele aspecte înaintea confruntării cu CSM Oradea. Partida va debuta la orele 18:30 şi va fi în direct pe Digi Sport 3.

La finalul şedintei de pregătire site-ul nostru a stat de vorbă cu Dado Arnautovic, care ne-a vorbit despre meciul 2 de la Ploieşti, dar şi despre cofruntarea de miercuri seară. Tehnicianul sârb nu se aşteaptă să termine seria în trei meciuri însă îşi doreşte acest lucru, iar dacă nu va fi posibil atunci meciul 4, în opinia sa, va fi adjudecat cu siguranţă de CSU.

Le-aţi cerut jucătorilor, la ultimul time-out, să arunce de 3 puncte în ultima fază a meciului de la Oradea ?

Nu era vorba de o aruncare de trei puncte. Am ales o variantă de atac care nu ne-a ieşit aşa cum trebuia. Jucătorii au făcut bine că i-au dat mingea lui Cepulis pentru că e cel mai bun aruncător al nostru, însă nu pentru că am zis eu să arunce de trei puncte.

Aţi avut emoţii pe parcursul meciului 2 ?

În ultimul meci Oradea a jucat mai bine. Am revenit cu acea zonă şi am reuşit un run de 10-0. E adevărat că am revenit şi pe greşelile lor, dar a contat şi faptul că i-am ţinut la 9 puncte în sfertul decisiv. Acolo s-a decis totul. Ce nu am reuşit în 3 sferturi şi jumătate am izbutit în sfertul al 4-lea. Recunosc că am jucat prost şi că ne-am ţinut după Oradea însă am câştigat pentru că am jucat bine atunci când trebuia. Am avut şi noroc dar norcul face parte din joc.

Vă doriţi să câştigaţi seria cu 3-0 ?

Eu nu m-am gândit aşa. Bineînţeles că îmi doresc să câştigăm cu 3-0 şi ne dorim victoria în primul meci însă dacă nu se poate, atunci îl vom câştiga pe al doilea.

Vă aşteptaţi să vă surprindă cu ceva Oradea în meciul 3 ?

Nu are cu ce să ne surprindă Oradea. Am vorbit şi pregătit toate variantele posibile. Acum dacă a invetat ceva noi, nu ştiu. Însă ei joacă cu aceeaşi jucători, au acelaşi antrenor şi nu cred că e posibil să schimbe ceva aşa de rapid.

Ce părere aveţi de parcursul celorlalte echipe angrenate în playoff ?

Am studiat meciurile de la Mediaş, echipă care s-a impus uşor în confruntările cu Energia. Acum mă aştept să câştige gorjenii un meci însă le va fi greu fără acel pivot împotriva unei echipei adverse care pe asta se bazează, pe jocul sub panou. Timişoara vs CSM este un meci foarte echilibrat. Bucureştenii nu cred că au puterea să câştige, însă au puterea să facă viaţa grea celor de la Timişoara. Ca şi pronostic cred că se vor impune bănăţenii cu 3-2. În confruntarea dintre Cluj şi Mureş văd clujenii favoriţi să se califice mai departe cu scorul de 3-1. La clujeni joacă Silvăşan, un jucător care chiar dacă nu şi-a revenit fizic e important că e sportivul român pe teren.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș cronos :

    DA!DA!
    Pai nu prea ati avut solutii impotriva apararii lor in ultimul meci si jucatorii vostri de baza au fost anihilati... De niste jucatori mai putin valorosi...
    Totusi daca va folositi fizicul si ajutorul Fabianei ii veti bate usor! Prietenii stiu de ce!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    :))
    Daca si Fabiana e prietena Ploiestiului, nivelul fabulatiilor este de-a dreptul fantastic :).

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CSM Târgu Mureș cronos :

    suporteru lu peste
    Eiiii, vorbim maine...

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    surprins sau nu
    Nu au cei de la oradea cu ce sa va surprinda dar azi va surprindeti singuri.O INCASATI! HAI ORADEA HAI CSM.nu va lasati impresionati de agresivitatea lor,este un sport al inteligentei,fiecare cu arma lui.Dumnezeu va face azi DREPTATE!

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde
  • observator :

    nici TU
    Oradea cu jucatorii ei nu are cu ce sa te surprinda, DAR nici tu pe ei asa ca un pic de MODESTIE nu ar strica.daca BURLACU lipseste din teren sunteti VARZA.

    cu 12 ani în urmă (18.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!