Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: „Știu că nu prea suntem iubiți la Sibiu”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.01.2015

CSU Asesoft Ploiești revine cu un meci în LNBM, după victorie imensă obținută în Spania în fața Valenciei. Campioana României se deplasează la Sibiu unde va întâlni pe CSU într-un dintre cele mai aprige derby-uri ale campionatului din ultimii ani.

Vladimir Arnautovic a oferit site-ului nostru o declarație în care a prefațat partida din Ardeal. Întrebat dacă-i va fi greu să-și motiveze jucătorii după succesul cu Valencia, antrenorul sârb a spus că acesta este cel mai dificil aspect iar asta nu din cauză că Sibiul nu este un adversar puternic dar jucătorii săi sunt încă gândul la victoria din Spania:

„A fost o victorie mare, foarte muncită. Acum trebuie să-i montezi din nou, să fie la fel de motivați, la fel de tari. Este foarte greu. Sibiul este o echipă bună, nu este vorba că ne lipsește motivația de a învinge Sibiul dar jucătorii sunt puțini descărcați după meciul cu Valencia. O să încerc să-i motivez. Nici nu am avut foarte mult timp să pregătim acest joc. Noi am ajuns de la Valencia joi seară iar vineri dimineață am plecat spre Sibiu. Nu prea am avut mult timp să pregătim multe chestii.”

„Dado” a vorbit și despre situația la nivelul poziție 1, de conducător de joc, care speră să fie la fel de bine acoperită ca și la Valencia în ciuda faptului că nu dispune de un jucător clasic de poziția 1:

„Nu putem să ne plângem. Asta e. Jucăm cum am jucat la Valencia, jucăm cum am jucat în unele meciuri din campionat când nu era Dee Brown. Marius Runkauskas o să fie primul conducător, o să ne ajute și Hagi și Levi Szijarto. Îl mai avem și pe ploieșteanul nostru care s-a întors din America, Ștefan Neagu, un copil care a trecut pe la toate loturile naționale iar dacă va fi nevoie o să ne ajute și el. Ne adaptăm situației.”

În final, Vladimir Arnautovic a vorbit despre presiunea pe care fanii sibieni o pun dar și despre ce ar trebui echipa sa să facă pentru a pleca cu victoria de la Sibiu:

„Aștept și acum o presiune mare cum a fost întotdeauna din partea suporterilor sibieni. Știu că nu prea suntem iubiți la Sibiu. A fost și va fi un derby care de mulți ani, mai ales la Sibiu unde fiecare meci este strâns și nu se știe ce se întâmplă. Noi suntem obișnuiți cu presiunea publicului iar eu nu-mi fac griji din cauza asta. Depinde de jucătorii mei cât de bine și cât de repede pot să se reseteze și să fie cu picioarele pe pământ după victoria cu Valencia. Trebuie să mergem mai departe ca și cum nu s-a întâmplat nimic și să prindem încă un meci bun la Sibiu. Va fi greu, mai ales că suntem și fără trei străini, Burlacu și Negoițescu nu s-au refăcut, o să fie greu dar încercăm.”

17 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ready for war
    Defapt nu sunteti deloc...

    cu 9 ani în urmă (23.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Pe bune ?
    @lexcsu: frate chiar war ?
    de unde pana unde asa ceva ?
    ne vedem maine in sala transilvania...
    sper sa repetam isprava din valencia

    cu 9 ani în urmă (23.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Simplu
      Pai nu stii de ce ? intradevar voi suporterii nu aveti nici o vina, problema e strict la clubul vostru si unele personaje de acolo.
      Cam de prin 2009 s-a umplut paharul sibienilor, iar de la an la an situatia s-a inrautatit, acum ostilitatea a atins cote alarmante...
      Sunteti bineveniti, dar sa stati cuminti si sa nu raspundeti in momentele tensionate, pentru ca sigur vor fi multe...

      cu 9 ani în urmă (23.01.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      .
      fara suparare , dar ce spui tu e o frustare . In fine nu prea am ce sa comentez decat ca anul asta din cat amintesc cei avantajati pe fata de arbitrii intr-un meci de cupa parca nu am fost noi . Oricum imi pare rau ca a pierdut recent echipa ta favorita , Valencia .

      cu 9 ani în urmă (23.01.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      .
      Nu stiu cum sa iti explic , avem si noi atatea motive sa ne fie rusine in legatura cu echipa asta , sala goala la 5 lei biletul in eurocup , 9 straini intr-o echipa care se crede romaneasca si multe multe altele , dar serios? War ? Numai pot PUTINI suporteri ai asesoftului de meciul cu voi , asa importanti sunteti . War .. Penibil .

      cu 9 ani în urmă (23.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Mda
      La prima replica ... intradevar sunt fustrat...o lasam asa :))))
      Dar la a doua, iti dau dreptate in totalitate, cu mentiunea referitoare la putinii suporterii Asesoftului, indiferent de adversar, CSU, Timba, Partizan, Valencia, semintele acelasi gust are...

      cu 9 ani în urmă (23.01.2015)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Pai mie mi-ar fi rusine doar sa spun ca sustin o asemena formatie avand in vedere ca toata lumea stie cum ati castigat voi majoritatea titlurilor.
    E bine ca nu le pasa acelor putini suporteri de meciul cu noi, mai grav e ca nu le pasa nici de echipa lor ca nu prea sunt obisnuiti sa dea pe la sala.

    cu 9 ani în urmă (23.01.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    .
    Sincer , eu chiar respect echipa din Sibiu si suporterii ei . Am făcut un Exercițiu de imaginație si m-am pus in situația suporterului altei formații , nu e ușor , dar as vrea puțin respect fata de ceea ce a făcut bine Asesoft pentru baschetul românesc , chiar crezi ca nu a făcut ? Cum a spus intr-un mod grosolan acel manager numit Iacobescu atunci când hargrove a mers la Cluj " noroc ca l-am adus eu pe hargrove ca altfel cristescu nu găsea niciodată unul la fel " bineînțeles acesta declarație de ... Nu trebuie discutata , dar ideea e ca Asesoft a arătat ca se poate ca pot fii aduși jucatori de o anumită valoare ca baschetul trebuie sa crească . Performanța energiei de anul asta este foarte mare , dar crezi ca la nivel european baschetul românesc înseamnă mai mult decât Asesoft ? Îți spun eu ca nu . Ca sunt bani de la nu știu cine , obținuti nu știu cum , dar tu nu ai vrea sa fie 10 echipe așa ? Eu personal as vrea si cred ca si tu si toți suporterii romani . ( bine si regula cu un roman pe teren , eu personal as vrea si doi , asta e altceva oricum ) numai contează oricum replica cu veniți la meci , dar stați cuminți si bla bla nu e tocmai ok . Si sa știi ca la Ploiești acei putini suporteri care au venit au aplaudat Sibiul , au aplaudat si Oradea săptămana trecută si toată echipele care vin aici . Nu e ne respectați , nu e nimic , vă respectam noi si sper ca si anul viitor sa facem baschetul românesc cunosc . Bafta la meci ! Cred ca de la insomnii am scris așa mult :)))

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    jcn
    Replica aia cu veniți dar stați cuminți e o copilarie, probabil un exces de zel. Respect si eu jucătorii pe care ii aveți pentru ca sunt sportivi si chiar de calitate (aici nu il includ pe burlacu.) dar cam pana aici putem discuta de respect. Nu pot sa respect o echipa ce de mai mult de 10 ani a câștigat titlurile cu ajutorul arbitrilor, nu pot sa respect o echipă ce are in conducere personaje dezgustătoare ca iacobescu, nu pot sa respect o echipă ce a ajuns unde a ajuns nu datorită performanțelor sportive ci datorită jocurilor de culise.
    Ca voi nu vreți sa vedeți aceste lucruri e problema voastră dar de fiecare data cand va juca la Sibiu aceasta echipă va primi exact ceea ce merita adică multă...... sanatate.

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Hahaha
    Asta-i buna!Dar unde sunteti iubiti in tara?

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Atmosfera
    Sigur, la Ploiesti nu e cine stie ce atmosfera dar, spre deosebire de alti suporteri ploiesteni, asa putini cum sunt ei, am fost in deplasare la Sibiu de vreo 4 ori cu echipa. Si am vazut si la voi sala pe jumatate goala si galerie mai ametita. Se intampla pe vremea cabd Vointa se chinuia prin Liga 1. La noi exista Petrolul care inca nu s-a dus de rapa si multi uita ca in oras campioana este Asesoft. (Televiziunile au si ele rolul lor).

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      !
      Nu echipa in liga 1 era problema atunci ci "performantele" noastre, daca iti amintesti in perioada aia am avut o serie de 3 ani in care am jucat in playout...erau multe proteste la adresa conducerii.

      cu 9 ani în urmă (24.01.2015)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    Echipa
    Asesoft e o echipa de straini. Burlacu e la final de cariera...asta e...a imbatranit...iar domnul "antrenir" Arnautovic nu are habar sa scoata ce e mai bun de la Levi. Politica de transferuri a vizat Eurocup (se pare ca nu au dat gres) iar acum se vir axa pe campionat. Vom vedea ce va fi. Sincer...daca Sibiu va invinge nu va fi asa o mare surpriza. As prefera inca o victorie cu Valencia miercuri.

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Clarificari
    Mai baieti sa ne intelegem, cu voi suporterii nu avem nici o problema, sunteti bineveniti oricand, jucatorii de acum la fel nu au nici o vina, respect performantele europene, voi credeti ca nu ne-ar placea sa admiram o echipa care ne face sa scoatem si noi capul afara in Europa? ideea e urmatoarea, nu mai pot simpatiza o echipa care in 2009 impreuna cu stimabilul banica ne-a furat o finala de campionat intr-un stil uluitor, care an de an vine cu aceleasi arogante si gesturi mizerabile in persoana lui burlacu sau iacobescu, care nu mai departe de anul trecut s-a tot injurat cu spectatorii din spatele bancii pana a fost eliminat, moment in care a aratat semne obscene salii cu ambele manini... si multe altele, e plin internetul cu "dovezi". Lucrurile astea se pot ierta, dar nu se uita, asta e.
    Iar in legatura cu statul cuminte, poate e o exprimare mai nefericita, dar ma refeream la cazul in care se incing iarasi spiritele, daca veniti mai multi sa nu raspundeti si voi ca sa se amplifice tot ... in rest numai bine.

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ all
    Cred ca @lexCSU in ultimul post a prezentat cel mai bine situatia de facto. Fara Iacobescu in zona si cu Burlacu pe banca si prin noua politica (baga bani in jucatori si nu in arbitri) prin faptul ca desi are cel mai valoros lot accepta unele accidente (meciuri pierdute) fara sa apeleze la arbitrii Asesoft incepe incet incet sa isi spele blazonul si sa fie apreciata pentru ceea ce face pe teren. Eu am observat ca in de ceva vreme Asesoft nu a mai fost subiect de discutie pe teme de arbitraj, aroganta afisata in media este rezonabila (bravo Ionut Georgescu) iar prestatiile echipei sunt apreciate fara ranchiuna de toata lumea atunci cand este cazul. Trecutul este cum este dar eu cred ca prezentul si viitorul sunt mai importante. In ceea ce priveste meciul de la Sibiu eu cred ca Asesoft merita un tratament fara prejudecati si ranchiuna pentru trecut in asa fel incat sa fie un spectacol baschetbalistic apreciat de toata lumea indiferent cine va castiga. Asa cum se vede cel putin declarativ :) staff-urile celor doua echipe se respecta reciproc si vor sa lupte pentru victorie cu sportivitate si respect. Fie ca cei mai buni sa castige si arbitrii sa greseasca doar involuntar :)

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015)
    • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet:

      @oldboy
      ai perfecta dreptate si ai transmit mult mai bine decat mine ceea ce am vrut sa spun . Daca aveti impresia ca noi nu vedeam ceea ce era pe teren va inselati , dar recunosc ne convenea ceea ce vedem , cat despre burlacu sunt de aceeasi parere doar un singur lucru vreau sa il evidentiez , burlacu este genul de jucator pe care l-ai iubi in echipa ta , dar ca advers deloc , chiar mai mult . Burlacu a fost si eu cred ca inca mai este , un jucator extraordinar si un lider desavarsit problema este ca nu prea stie unde sa se opreasca .... in curand incepe meciul , bafta !

      cu 9 ani în urmă (24.01.2015)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    RE:Burlacu
    Niciodata nu am pus la indoiala talentul si valoarea lui Burlacu si intodeauna am afirmat (inclusiv pe acest site) ca mi-e ciuda ca un sportiv atat de talentat si valoros are un caracter si o personalitate de 2 bani. Faze de genul asa ii el cand joaca ca sa fie competitiv dar altfel ii un om de aur sunt povesti. Stanescu a putut sa fie si un jucator valoros si un om adevarat asa ca......Caracterul unui om este acelas pe teren sau in afara lui. Unii vor spune ca sunt multi jucatori care se manifesta la fel ca Burlacu si sunt de acord doar ca Burlacu nu a avut iesiri deplasata asa din cand in cand ci asa s-a comportat constant si a avut aceiasi atitudine intodeauna indiferent de situatie reusind intodeauna sa dea un exemplu de nesimtire si grosolanie. Cu toate acestea trebuie sa recunosc ca in ultimii 2 ani s-a mai cumintit si nu a mai sarit calul, probabil varsta si mintea :). Prin urmare merita si el o atitudine fara prejudecati pana la proba contrarie. PS Oricat de valoros ar fi eu nu mi l-am dorit nicidata in echipa.

    cu 9 ani în urmă (24.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!