Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Arnautovic: "Va fi un sezon cu mult mai interesant decât precedentul"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.08.2012

Campioana en-titre a României s-a reunit la începutul acestei săptămâni la Brazi, acolo unde îşi va susţine meciurile de pe teren propriu până în luna decembrie, atunci când va fi finalizată sala Olimpia din Ploieşti. După un sezon bun, graţie revenirii din partea a 2-a, jucătorii echipei prahovene au reînceput antrenamentele şi vor lupta pe trei frounturi: Campionat, Cupa României şi FIBA EuroChallenge.

Dado Arnautovic a oferit o declaraţie site-ului csuasesoft.ro, în care afirmă că echipa sa începe munca de la 0, iar sezonul următor va fi unul mult mai interesant decât precedentul. Tehnicianul echipei campioane vorbeşte şi despre adversarii din Cupele Europene, acolo unde şi-a fixat ca obiectiv să depăşească faza grupelor.

Cum a fost sezonul trecut ?

A fost foarte frumos sezonul trecut, a fost foarte frumoasă revenirea în a doua parte, dar sezonul trecut e istorie, am revenit înapoi la treabă. Începem totul de la 0, ambiţiile sunt şi mai mari având în vedere că jucăm şi în Cupele Europene. Echipa este bună, mai avem un loc de străin unde vrem să aducem încă un sportiv bun şi ne punem pe treabă.

Ce ne puteţi spune despre următorul sezon ? Despre participarea în Cupele Europene ?

Va fi un sezon cu mult mai interesant decât precedentul și, tocmai de aceea, ne-am reunit din timp. Vom trata fiecare meci cu seriozitate, deoarece ne dorim să fim, din nou, cei mai buni. Vom avea concurență serioasă, din câte văd. Mediașul și Timișoara sunt două echipe care s-au întărit și dispun de bugete menite să le asigure stabilitate. În Europa, lucrurile vor sta de o cu totul altă manieră. Krasnye Samara, formație pentru care Virgil Stănescu a evoluat în trecut, este o echipă extrem de puternică, care pornește în mod cert cu prima șansă la calificarea în faza a doua a grupelor. Este o echipă plină de bani care are posibilităţi de a cumpăra jucători foarte buni. Echipa are un buget foarte mare. Celelalte trei formații - CSU Asesoft, Keravnos Nicosia și Aliaga Izmir, întrucât de ea cred că va fi vorba după barajul cu vicecampioana Finlandei - se vor lupta pentru poziția secundă. În primul rând încercăm să trecem prima rundă şi apoi vom vedea.

Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!