Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Mijovic: "Trebuie să fim mândri de jocul nostru chiar dacă am pierdut"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.03.2012


Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco a ajuns la cinci înfrângeri în acest retur după ce a cedat miercuri seară în deplasarea de la Mediaş. Elevii antrenaţi de Marcel Ţenter au pierdut derby-ul etapei cu scorul de 77-83 şi se află pe poziţia a 5-a în Divizia A masculină de baschet.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, Vladimir Mijovic spune că această înfrângere "nu este o tragedie" în condiţiile în care echipa a făcut un meci bun decât precedentele.

Am jucat bine şi trebuie să fim mândri de asta chiar dacă am pierdut. Aşa cum ne-a spus antrenorul înaintea meciului, Mediaşul este o echipă puternica pe recuperări ofensive. În partea a doua am început să jucăm mai bine am avut cred 8 puncte avantaj, apoi ei au jucat zonă şi apoi am primit multe puncte uşoare. Nu este tragedie această înfrangere şi dacă vom continua să jucăm la fel până la final atunci va fi bine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!