Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vladimir Vuksanovic: „Am încheiat sezonul regulat foarte bine și ne dorim să continuăm la fel”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.04.2016

Vladimir Vuksanovic, antrenorul lui SCM U Craiova, a vorbit într-o conferință de presă despre debutul în play-off. Sârbul speră ca elevii săi să continue forma bună arătată la finalul sezonului regulat și în seria de play-off cu BC Mureș. Vuksanovic a mai spus că echipa olteană nu se gândește la titlu și nu vor să ardă pașii în acest play-off:

„Peste câteva zile vom începe meciurile din play-off. Vom juca împotriva celor de la BC Mureș, un nume important din baschetul românesc, care în acest sezon a disputat o semifinală de Cupă, iar anul trecut a jucat două finale: cea din campionat și cea din Cupa României. Ne pregătim normal, am încheiat sezonul regulat foarte bine și ne dorim să continuăm la fel. Jucăm mai multe meciuri acasă, ceea ce poate fi un avantaj, sau o presiune în plus pentru noi. Nu ne gândim la titlu, e prea departe, luăm totul pas cu pas.”

SCM U Craiova are avantajul terenului propriu în seria cu BC Mureș. Cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori până acum în acest sezon și fiecare a câștigat câte trei partide.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!