Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: ”Dacă mai erau câteva minute poate reușeam să facem ceva mai bun”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.03.2014

Vlastimir Vukadinovic, antrenorul echipei Concordia Chiajna a vorbit pentru site-ul nostru despre partida pe care echipa sa a pierdut-o la Mediaș. Gaz Metan s-a impus cu scorul de 95-84.

Un meci în care ne-am trezit umpic mai târziu, am intrat destul de greu în meci. Ei au avut mai multă consistență pe aruncările de afară, au dejucat destul de bine planul nostru de apărare, iar în partea a doua a meciului, după cum s-a văzut, am reușit să ne apărăm destul de bine și chiar să luăm iniţiativa în joc, dar din păcate, dacă mai erau câteva minute poate reușeam să facem ceva mai bun.

Acesta a vorbit și despre evoluția adversarilor:

Au fost foarte puțini jucători, nu știu, am înțeles că sunt probleme de efectiv, din punct de vedere al sănătății. Sper să se mențină echipa pentru anii următori, mi-aș fi dorit să văd mai multă lume la meci, o atmosferă mai bună pentru Mediaș pentru că într-adevăr și oamenii care au fost aici și Marcel își doresc să facă performanță. Sper din tot sufletul ca și în viitor să se joace baschet în Mediaș!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!